1xbet betist supertotobet
Bugun...



Finike Belediyesi alacaklarını toplamaya çıkıyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, sulama suyu ile ilgili açıklamada bulundu. Üreticiye destek mesajı veren Geyikçi, sulama suyu maliyet tablosunu da paylaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-06-2020 18:51:53 Tarih: 14-06-2020 13:17

Finike Belediyesi alacaklarını toplamaya çıkıyor.

Yapılan açıklama şu şekilde:
"Değerli hemşerilerim;

Bildiğiniz gibi ben de tarımsal üretim yapan bir çiftçiyim. Ve tarımsal üretimin ne zor olduğunu bizzat yaşayarak bilen birisiyim. Bu nedenle siyasi hayatım boyunca her zaman üreticinin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim.

Göreve gelişimizden kısa süre sonra elimize ulaşan müfettiş raporunda “Sulama suyu ücretlerinin, hizmet maliyetlerinden daha düşük olduğu belirlenmiştir” denilmektedir. Ve elektrik fatura tarifelerini karşılamadığı müfettiş raporunda açıkça örneklendirilmiştir.

Müfettiş raporu ortada iken üreticilerimizin yanında olmak adına sorumluluk almaktan kaçınmadık. Diğer masraflardan ziyade sadece elektrik giderlerini karşılayacak bir tarifenin belirlemesi zorunluluğunu yerine getirmek istedik.

Belediyemiz sorumluluğunda bulunan mahallelerimizdeki 2018-2019 yıllarına ait sulama suyu maliyetlerini gösteren tabloyu bilgilerinize sunmak, hem yaşananları hem gözler önüne sermek, hem de şeffaf belediyecilik anlayışımızın gereğidir.









Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TARIM & HAYVANCILIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI