1xbet betist supertotobet
Bugun...



Göynük Mutfak Sanatları MYO Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini tamamladı

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini başarıyla tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 16-07-2020 17:10

Göynük Mutfak Sanatları MYO Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini tamamladı

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller, Göynük Mutfak Sanatları MYO olarak TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

"Üniversitemiz fakültelerinin TSE EN-ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi edinme süreçlerinin ardından meslek yüksekokullarımız da belge alım süreçlerine hızla devam etmektedir” diyen Güzeller, “İç ve dış denetim süreçlerini başarıyla tamamlayan Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulumuz TSE EN ISO 9001:2015 belgesini alan ilk ve Türkiye’de tek tematik meslek yüksekokulumuz olmuştur” şeklinde konuştu.

Göynük MYO’nun kaliteden ödün vermeden her geçen gün kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam ettiğini söyleyen Güzeller, “Üniversitemiz ve yüksekokulumuz, verilen eğitimin belirli standartlar çerçevesinde ölçülebilir verilerle sürdürüldüğünü bu belgelendirme ile bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI