1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Halk Mama Projesi için başvurular sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bebekler sağlıkla büyüsün diye Halk Mama Projesini başlattı. Başvurular sürerken, incelemeleri tamamlanan ailelerin bebekleri kısa süre sonra Halk Mama ile buluşacak.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 16:51

Halk Mama Projesi için başvurular sürüyor

Son dönemde mama fiyatlarında yaşanan astronomik artışlar bebekli aileleri ekonomik anlamda zorlarken, Antalya Büyükşehir Belediyesi bebekler sağlıkla büyüsün diye Halk Mama Projesini başlattı. Proje ile artan fiyatlar karşısında çaresiz kalan anne babalar rahat nefes alırken, her şeyin en iyisine layık olan bebekler Halk Mama ile ihtiyacı olan gıdaları alıp sağlıkla beslenip büyüyecek.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE MAMA DESTEĞİ
Büyükşehir Belediyesi, bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğinden yola çıkarak 6’ncı aydan itibaren verilmesi uygun ve tamamlayıcı beslenme statüsünde olan mamayı ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Mama projesine başvurmak isteyen aileler ilçelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe hizmet birimi veya ATASEM kurs merkezlerine, Antalya merkezde ise Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bizzat başvurabilecek. Belediye sitesinden online başvuru da yapabilecek. Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmet uzmanlarının yapacağı inceleme sonrasında 6-24 ay çocuklara her ay 12 adet mama desteği sağlanacak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI