1xbet betist supertotobet
Bugun...



Havva Batu Dümen bu kez Finike'de

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Havva Batu Dümen, ilçe teşkilatlarını ziyareti kapsamında bu kez Ak Parti Finike İlçe Başkanı Faruk KURT ve ilçe teşkilatına konuk oldu.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 16:45

Havva Batu Dümen bu kez Finike'de

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Havva Batu Dümen, Antalya’nın batıdaki ilçesi, portakalı ile ün yapmış ilçesi Finike’yi ziyaret etti, Ak Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen buluşmada Dümen, Finikeli vatandaşlarla da buluştu.

FİNİKELİLER EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR
İlk olarak Ak Parti Finike İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dümen,  burada Başkan Faruk Kurt ve teşkilat ile bir araya geldi, kendini tanıttı, aday adaylık süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Finike’nin tarımsal zenginliği kadar güzel yürekli insanlarıyla da farklı bir ilçe olduğunu söyleyen Dümen, AK Parti olarak geçmişte ilçeye yapılan yatırımların dikkat çektiğini, bölge insanının bu hizmetleri unutmadığını hatırlattı. Seçim sürecinin iyiden iyiye hissedildiği ülkemizde ‘Türkiye Yüzyılı’ için hep birlikte yoğun şekilde çalıştıklarının altını çizen dümen, ziyareti kabulünden dolayı Ak Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt ve ilçe teşkilatına teşekkür etti, başarılar diledi.



KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ!
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt ise AK Parti’ye gönül vermiş, ülkesine ve şehrine hizmet etmek için sabırsızlanan milletvekili aday adaylarına başarılar diledi. Tatlı rekabetin beraberinde güçlü birlikteliği de getirdiğine değinen Kurt, ‘Bizler Antalya milletvekili olmak için listeye giren tüm isimleri meclise göndermek için üstün gayret göstereceğiz. Seçim çalışmalarına çoktan başladık. Şu an aday adaylık süreci var. Sonrasında ise kesinleşen listeler ile birlikte aday olan ya da olmayan her AK Partili ile kapı kapı dolaşıp bu seçimden de tekrar zaferle çıkacağız. Bundan hiç şüphemiz yok’ dedi.





ÖZGEÇMİŞ:
Havva BATU DÜMEN 1976 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlkokulunu Antalya’da, ortaöğrenimini İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversite hayatına Türkiye’deki başörtü ve kat sayı probleminden dolayı 1998 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde başladı. Eğitimine 2. sınıfta bölüm birincisi olarak devam ederken 28 Şubat süreci nedeniyle Greenwich Üniversitesine (GUIC), mecburi yatay geçiş yaptı.

2001-2004 yılları arasında Greenwich Üniversitesi  Ekonomi ve Uluslararası Gelişim Çalışmaları bölümünü birincilikle bitirdi ve altın madalya sahibi oldu. 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümden denkliğini aldı ve aynı zamanda İstanbul Üniversitesi 4 yıllık İlahiyat Fakültesi İlitam’ı bitirdi. 2018-2023 yılları arasında Polis Akademisi Uluslararası Güvenlik alanında İngilizce olarak yüksek lisansını tamamladı. Halen aynı bölümde doktora öğrencisi olarak akademik hayatına devam etmektedir.

Havva BATU DÜMEN, iş hayatına özel sektörde üretim müdürü olarak başladı. Daha sonra Ak Parti Antalya İl Başkanı Özel kalemi ve TÜRGEV Antalya Dilşad Hatun Kız Öğrenci Yurdu müdürlüğü gibi farklı pozisyonlarda çalıştı. 2015 yılından bugüne T.C Cumhurbaşkanlığı Başdanışman Özel Kalemi olarak görev yaptı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI