1xbet betist supertotobet
Bugun...



Havva Batu Dümen’den Ali Çetin ziyareti.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Havva Batu Dümen, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’i ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2023 17:09:37 Tarih: 20-03-2023 11:47

Havva Batu Dümen’den Ali Çetin ziyareti.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştiren Havva Batu Dümen, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Dümen, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi. Dümen, ‘AK Parti olarak sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde dün nasıl zaferler kazandıysak bu günde teşkilatlarımız ile birlikte vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz, hedeflerimizi, projelerimizi ve geldiğimiz noktayı anlatacağız, inşallah ülkemize hizmet için sandıktan yine ilk sırada çıkacağız’ dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ!
Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ise Havva Batu Dümen’e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Ülkesine, şehrine, milletine, hemşehrisine hizmet için her vatanseverin aday adayı olabileceğini belirten Başkan Çetin, ‘AK Parti’ye gösterilen ilgi, aday adaylığı sayısının yoğunluğu, partimize karşı teveccühü açıkça gösteriyor. Tüm aday adaylarımız bu süreçte kendilerini, birikimlerini, yapacaklarını kararlılıkla anlatacak, Cumhurbaşkanımın önderliğinde adaylarımız bir süre sonra kesinleşecek. Tüm aday adayı olanlara başarılar diliyorum, seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.





ÖZGEÇMİŞ:
Havva BATU DÜMEN 1976 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlkokulunu Antalya’da, ortaöğrenimini İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversite hayatına Türkiye’deki başörtü ve kat sayı probleminden dolayı 1998 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde başladı. Eğitimine 2. sınıfta bölüm birincisi olarak devam ederken 28 Şubat süreci nedeniyle Greenwich Üniversitesine (GUIC), mecburi yatay geçiş yaptı.

2001-2004 yılları arasında Greenwich Üniversitesi  Ekonomi ve Uluslararası Gelişim Çalışmaları bölümünü birincilikle bitirdi ve altın madalya sahibi oldu. 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümden denkliğini aldı ve aynı zamanda İstanbul Üniversitesi 4 yıllık İlahiyat Fakültesi İlitam’ı bitirdi. 2018-2023 yılları arasında Polis Akademisi Uluslararası Güvenlik alanında İngilizce olarak yüksek lisansını tamamladı. Halen aynı bölümde doktora öğrencisi olarak akademik hayatına devam etmektedir.

Havva BATU DÜMEN, iş hayatına özel sektörde üretim müdürü olarak başladı. Daha sonra Ak Parti Antalya İl Başkanı Özel kalemi ve TÜRGEV Antalya Dilşad Hatun Kız Öğrenci Yurdu müdürlüğü gibi farklı pozisyonlarda çalıştı. 2015 yılından bugüne T.C Cumhurbaşkanlığı Başdanışman Özel Kalemi olarak görev yaptı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI