1xbet betist supertotobet
Bugun...



Hint düğünleri Antalya'da sezonu açtı!

Inventum Global Ocak ayında Hindistan’dan 2.grubunu da getirdi. 15-19 Ocak tarihlerinde ülkemizde yılın ilk Hint düğününü gerçekleştiren Inventum Global, bu grubun hemen ardından 20-23 Ocak tarihlerinde de ikinci büyük Hint grubunu da Titanic Mardan Palace’a getirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2020 18:21:19 Tarih: 22-01-2020 16:04

Hint düğünleri Antalya'da sezonu açtı!

 Antalya,  ismi gizli tutulan ünlü bir Hintli iş adamı ve Sırp gelinin muhteşem düğününe şahitlik etti. Titanic Mardan Palace otelde Inventum Global tarafından gerçekleştirilen bu lüks düğün, aynı zamanda 2020 yılında ülkemizde gerçekleştirilen ilk Hint düğünü olma özelliğine de sahip.
 

Inventum Global, bu düğünün hemen ardından 20-23 Ocak tarihlerine bir Hintli grup daha getirdi. Ocak ayı gibi düşük sezon olarak kabul edilen bir dönemde Hindistan gibi oldukça zorlu bir destinasyondan art arda 2 nitelikli grup getirmeyi başaran Inventum Global turizm çevrelerinde büyük takdir topladı.  Titanic Mardan Palace oteldeki bu ikinci grup organizasyonu ise Hintli İnşaat kralının 25. Evlilik yıldönümü organizasyonu. Ünlü iş insanı bu özel etkinlik için 8 ülke ve 17 şehir arasından aylara uzanan uzun bir araştırma ve değerlendirme sonunda kararını Antalya’dan yana kullandı. 20-23 Ocak tarihlerinde Hindistan iş camiasının önemli isimlerinin de davetli olarak katıldığı bu muhteşem organizasyon Hint düğünlerinin ikonik oteli Titanic Mardan Palace’da gerçekleşiyor.


Organizasyona Hint sosyetesinin katılıyor olması ülke tanıtımımız açısından da iyi bir tanıtım fırsatı sunuyor. Gerçekleşen yıldönümü törenleri için, Hint düğünlerinin gösterişli seremonilerine benzer birçok özel etkinlik hazırlandı.

Hint basınında da geniş yer bulacak olan bu özel etkinlikle Hint sosyetesinin gözünün Türkiye’ye çevrilmesi bekleniyor.  Organizasyonu gerçekleştiren Inventum Global’in Kurucu ortağı Bünyat Özpak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Yıllar boyunca ülkemize gelen giden yolcu kapasitesi artık oturmuş, belli bir potansiyele ulaşmış, hali hazırda ülkemize rağbet eden pazarlardan ülkemize yolcu üretmekle yeni bir potansiyel pazar üretmek çok farklı şeyler. Bizim Hindistan pazarında yaptığımız şey de tam olarak bu. Daha önce olmayan bir pazarı ülke turizmimize kazandırıyoruz.'' dedi







Etiketler : Hint düğünleri

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI