1xbet betist supertotobet
Bugun...



İbradı Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-06-2020 09:29:59 Tarih: 30-06-2020 09:23

İbradı Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları İbradı’nın mahallelerinde devam ediyor.

Yol çalışmaları hakkında açıklama yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru , “Program dâhilinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarımızı farklı bölgelerde aynı anda devam ettiriyoruz.


Fen İşleri Müdürlüğümüz, bu kapsamda henüz yapılaşmanın olmadığı veya yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de yolları vatandaşların hizmete sunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda yol, genişletme, kumlama ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürüyor.  
 

Fen İşleri ekiplerimiz,  Antalya Büyükşehir Belediyesinden getirtilen greyderler eşliğinde yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yol çalışmaları önümüzdeki haftalarda stabilize ve kumlama çalışmaları tamamlandıktan sonra trafiğe açılması hedefleniyor. Açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İbradı’da gelişimine de katkı sağlayacak” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI