Bugun...



İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’ndan yeni yıl konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği (THM) İcra Heyeti Yeni Yıl Özel Konseri verdi. Antalyalılar 2025'in ilk günlerine türkülerle merhaba dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2025 18:48

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’ndan yeni yıl konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM İcra Heyeti tarafından Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda düzenlenen Yeni Yıl Özel Konserine ilgi büyük oldu. Yiğit Aktı şefliğindeki konserde, konuk sanatçı Zafer Taşdan ile müzikseverler eşsiz bir konser deneyimi yaşadı.

TÜRKÜLER HALAYLARA KARIŞTI
Türkiye'nin her yöresinden türkülerin seslendirildiği gecede İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları Bölümü de oyunlarıyla konsere renk kattı. Halk oyunları ekibi hareketli türkülerde sahne önünde konseri izlemeye gelen vatandaşlarla halay çekti. Konsere katılan müzikseverler türkü dolu bir gece yaşadı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI