1xbet betist supertotobet
Bugun...



İyi Parti Antalya'da milletvekili adaylarını tanıttı!

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “15 Mayıs sabahı tarih yazacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2023 16:54

İyi Parti Antalya'da milletvekili adaylarını tanıttı!

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri için milletvekili adaylarını tanıttı. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde verilen iftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılım oldukça yoğun oldu. Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin temsilcilerinin de yer aldığı programda gerçekleştirilen kürsü konuşmalarındaki ortak mesaj, 15 Mayıs şafağında tarih yazılacağı yönünde oldu.  

“15 MAYIS SABAHI TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULACAĞIZ”
28. Yasama Dönemi Milletvekili Adaylarının tanıtımında kürsüye gelen ilk isim İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan oldu. 6’lı Masa tarafından Türkiye’nin tüm sorunlarının çözüleceğini ifade eden Başkan Karacan, “Halkın refah seviyesini arttıracak, ülkemizi her alanda daha ileri taşıyacak çalışmalar yapıldı. 256 sayfadan oluşan mutabakat metninde tüm bu konular özetlendi. Bunları halka anlatmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki, Cumhuriyet’in 100. yılında, hep beraber memleketi kötüye götürmüş olan, enkaza çevirmiş olan tek adam rejiminden hep birlikte kurtulacağız. 15 Mayıs sabahı ‘İYİ’lik güneşi doğacak. Bu ülke en güzel zamanlarını görmeye başlayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi, 15 Mayıs sabahı tarih yazacağız”

POYRAZ’DAN NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ
Salonda yer alan isimlerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı konuşmada, “Adaylarımıza ve aday adayı olarak bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkürler. 14 Mayıs'ta milletimizin iradesiyle ülkemize baharı getireceğiz” dedi. İYİ Parti’nin 17 Milletvekili Adayı arasında 1.sırada yer alan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da salonu dolduran vatandaşlara şöyle seslendi:

“Hepinize söz veriyorum. Antalyalı değilim; ama size söz veriyorum. Her birinizin evladı olmaya, her birinizin kardeşi olmak için elimden geleni yapacağım. Bu ülkenin Cumhuriyet değerlerini korumak için ömrüm boyunca mücadele edeceğime ve bunu Antalya’dan yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. ”

Konuşmaların ardından adaylar birer birer sahneye davet edildi.

İYİ PARTİ ADAY LİSTESİ
İYİ Parti’nin aday listesinde Uğur Poyraz ilk sırada yer aldı. İkinci sırada Aykut Kaya, üçüncü sırada ise Ali Adnan Kaya isimleri geldi. Dördüncü sırada Ayşen Kurt, beşinci sırada ise Serkan Tetik isimleri yer aldı. Listenin geri kalanında sırasıyla şu isimler yer aldı: İlhami Okudan, Mehmet Başaran, Nesrin Ünal, Musa Ertugan, Mesut Yılmaz, Durmuş Kaplan, Arif Kocabıyık, Başak Karataş, Durmuş Ali Arslan, Neşe Toker, Levent Özdemir ve Hatice Avcı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI