1xbet betist supertotobet
Bugun...



Karacan: Şehir hastanesi değil, şehir komedisi!

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Bu kafayla devam ederlerse ortaya şehir hastanesi değil şehir komedisi çıkacak” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-04-2023 16:41:11 Tarih: 26-04-2023 16:23

Karacan: Şehir hastanesi değil, şehir komedisi!

İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, önümüzdeki Mayıs ayında açılması planlanan Antalya Şehir Hastanesi’ne yönelik açıklamalarda bulundu. Kepez ilçesi, Göçerler Mahallesi’nde 373 bin metrekarelik arazi üzerinde yapımı devam eden Antalya Şehir Hastanesi’nin, AKP iktidarı tarafından seçimler öncesi alelacele açılmak istendiğini belirten İl Başkanı Afşin Karacan, hastanenin teknik olarak açılmasının mümkün olmadığına işaret etti.  Başkan Karacan, “Bizler halkımızın en temel hakları arasında bulunan sağlık hizmetlerini en doğru biçimde alması için çalışan bir partiyiz. Ancak insan sağlığının ve hayatının söz konusu olduğu bir hastanenin, hazır olmadığı halde, seçim yatırımı görülerek açılmak istenmesi kabul edilemez” diye konuştu.

‘OY İÇİN GÖSTERMELİK AÇILIŞ’
Kamuoyuna yansıyan haberlerin algı operasyonundan öteye geçmediğini aktaran Karacan, “Şehir hastanesiyle ilgili son dönemde basına yansıyan haberler göz boyamadan öteye geçememektedir. Seçim yaklaştıkça, ‘Yok efendim şu kadar yatağı var, son teknoloji cihazlar, 5 yıldızlı otel konforunda’ gibi açıklamalara daha sık rastlar olduk. Bu demeçleri verenler bu kafayla devam ederlerse ortaya şehir hastanesi değil şehir komedisi çıkacak. Söz konusu hastanenin kanalizasyon, doğalgaz, elektrik hattı gibi altyapı çalışmaları tamamlanmamış, ameliyathanelerinde ve yoğun bakım alanlarında insan hayatı için gerekli olan cihazların dahi tamamen hazır hale getirilemediğini işitiyoruz. Bir hastaneyi sırf oy alabilmek için göstermelik olarak açmak AKP iktidarının son çırpınışlarıdır. Artık vatandaşlarımızın bu vaatlere, göstermelik açılışlara inanmasını ummaksa ayrı bir akıl tutulmasıdır” ifadelerini kullandı.

‘SKANDALA İMZA ATMAK ÜZERELER’
Şehir hastanesinin, hazır olmadığı halde, seçim yatırımı olarak görüldüğü için önümüzdeki Mayıs ayı içinde açılmak istendiğini vurgulayan Karacan, “AKP Antalya’da yerel seçimlerde başladığı kan kaybının farkında ve mayıs seçimlerinde sandığa tutunabilmek için ne yapacağını şaşırıyor. Antalya’da bizler ikinci sınıf vatandaş olduk, kiralardan dolayı herkes dert yanıyor, hayat pahalılığı almış başını gidiyor. 21 yıllık iktidarları sonunda Antalya’yı ve ülkemizi bu hale getirenlere sesleniyorum. Her şey bitti de altyapısı dahi tamamlanmamış bir hastaneyi seçim öncesi açarak mı oy alacaksınız! Vatandaşın cebine ateş düşür, ekonomiyi bu hale getir sonra da kalk vatandaşın sağlığına göz dik, vatandaşın hayatıyla oyna. Antalya’nın İYİ ve cesur neferleri olarak biliyoruz ki hastane hazır değil. Buna rağmen 14 Mayıs’ta oy alabilmek için vatandaşlarımızın hayatını ve sağlığını hiçe sayan bir skandala imza atmak üzereler. Bizler buna izin vermeyeceğiz, bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI