Bugun...



KONSEM Yaz Kurslarına Kayıtlar Başladı

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı KONSEM’de yaz kurslarına kayıtlar bugün başladı. Yabancı dilden el sanatlarına, resimden seramiğe kadar 26 branşta gerçekleştirilen kurslara katılım ise ücretsiz olacak.

facebook-paylas
Tarih: 27-05-2024 14:58

KONSEM Yaz Kurslarına Kayıtlar Başladı

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) her yıl ücretsiz olarak düzenlediği yaz kurslarına kayıtlar başladı. Seramikten jimnastiğe, masa tenisinden halk oyunlarına, pilatesten dikiş nakışa, hasır örmeden etkili ve hızlı okumaya kadar 26 branşta verilecek kurslara kayıt yaptırmak için son başvuru tarihi 2 Haziran. Kontenjanlarla sınırlı olan kurslarla ilgili detaylı bilginin www.konyaalti.bel.tr adresinden ve 0242 259 33 33 numaralı telefondan alınabileceği belirtildi.

NELER BAŞARDIĞIMI GÖRDÜM
KONSEM tarafından verilen dikiş nakış kursuna katıldığını söyleyen Meliha Barındırır Doğu, “Emekliyim. Boş zamanlarımı değerlendirmek için, üretmek için buraya geldim. Ben aslında bu alanda çok acemiydim. Ama buraya gelince ortaya çıkan güzel işler sayesinde neler başardığımı gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Bunda hocamızın katkısı çok büyük. Güler yüzlü, sevecen tavırlarıyla bizleri mutlu ediyor. Böyle bir kurs açıldığı için memnunuz” dedi.

SİZ DE GELİN ÜRETİME KATILIN
Ahşap boyama kursuna katılan kursiyer Hülya Baran Gümüşlü de emekli olduğunu ve boş zamanını değerlendirmek için kurslara katıldığını söyledi. Gümüşlü, “Emekliyim. Eşimin yeğeni bu kurslara katılıyordu. Bana da önerdi. Ben de denemek istedim. Çöpe gidecek her şeyin burada yenilendiğini gördüm. Kurstan çok memnunum. Özellikle evde oturan hanım ve beylere tavsiye ediyorum. Siz de kurslara gelin, bu güzel üretime katılın. Vaktinizi de güzel bir hobiyle değerlendirmiş olun. Kursları düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan ve ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI