1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı halk oyunları yeni üyelerini seçti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in kültür-sanat projeleri kapsamında 2020 yılında belediye bünyesinde kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yeni yılda kadrosunu yeni üyeleriyle güçlendirerek yoluna devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-01-2022 15:38

Konyaaltı halk oyunları yeni üyelerini seçti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in kültür-sanat projeleri kapsamında 2020 yılında belediye bünyesinde kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yeni yılda kadrosunu yeni üyeleriyle güçlendirerek yoluna devam ediyor. Ocak ayının ikinci haftasında on-line olarak başvurularını yapan adaylar, 19 Ocak günü Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan seçmelerde hünerlerini sergiledi. Yaklaşık 150 adayın, antrenör Mehmet Bağcı ve alanında seçkin jüri üyeleri gözetiminde yarıştığı seçmelerde, adayların müzik ve ritm bilgileri ölçüldü. Seçmelerde başarılı olan adaylar, Halk Oyunları Topluluğu kadrosuna girmeye hak kazanacak.

BAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUZ
Halk Oyunları Antrenörü Mehmet Bağcı, topluluğun kurulmasında Başkan Semih Esen’den büyük destek gördüklerini söyledi. Bağcı, “Halk Oyunları Topluluğumuz, katıldığımız etkinliklerde vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Seçmelerimize olan yoğun ilgi de izleyici nezdinde ne kadar yol kat ettiğimizi gösteriyor. Başkanımız Semih Esen’in desteğiyle resmi program ve projelerde belediyemizi, Antalya’mızı ve kültürümüzü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI