Bugun...



Konyaaltı'nda Disleksi Konuşulacak

Konyaaltı Belediyesi, disleksi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, uzman isimleri vatandaşlarla buluşturacak. Disleksi tanısı alan çocuklar için doğru yaklaşımın önemine dikkat çekecek konferans, Konyaaltı Belediyesi Ana Hizmet Binası Feslikan Salonu’nda gerçekleşecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-05-2025 17:29:14 Tarih: 29-04-2025 12:56

Konyaaltı'nda Disleksi Konuşulacak

Disleksi hakkında toplumda bilinç oluşturmak ve doğru eğitim süreçlerini anlatmak amacıyla Konyaaltı Belediyesi önemli bir konferansa ev sahipliği yapacak. Çocuk ve Genç Psikiyatristi Uzman Dr. Merve Günay Ay ile Özel Eğitim Uzmanı Tolga Yıldırım’ın katılacağı “Başarıya Giden Yolda Disleksi” adlı konferans, 4 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Konyaaltı Belediyesi Ana Hizmet Binası Feslikan Salonu’nda gerçekleştirilecek.

UZMANLAR DİSLEKSİ SÜREÇLERİNİ ANLATACAK
“Başarıya Giden Yolda Disleksi” başlığıyla gerçekleştirilecek konferansta, disleksi tanısı konulan bireylerin tıbbi ve eğitsel süreçlerinde nasıl desteklenmeleri gerektiği ele alınacak. Uzmanlar, disleksili çocukların erken teşhis, doğru yönlendirme ve özel eğitim yaklaşımlarıyla nasıl başarılı bireyler olabileceklerine dair önemli bilgiler paylaşacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI