1xbet betist supertotobet
Bugun...



Matını al spora gel!

Konyaaltı Belediyesi kadınları sporla buluşturmak adına “Matına Al Gel” adlı organizasyonu hayata geçiriyor. Kadınlar matlarıyla uzman eğitmenlerle doğada spor yapmanın keyfini yaşayacak.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2023 19:23

Matını al spora gel!

“Konyaaltı’nda Spor Yapmayan Kalmayacak” mottosuyla yola çıkan Konyaaltı Belediyesi, bu doğrultuda kadınlara yönelik “Matını Al Gel” adlı bir etkinlik düzenliyor. Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce hayata geçirilecek proje kapsamında kadınlar Gürsu Mahallesi’nde bulunan Kadın Emek Pazarı’nda ekim ve kasım ayları boyunca her pazartesi, salı ve çarşamba günleri doğada spor yapacak.

PİLATES- YOGA- ZUMBA
Etkinlik kapsamında her pazartesi günleri saat 16.00’da pilates, salı günleri 18.00’de yoga ve çarşamba günleri de 16.00’da zumba etkinliği gerçekleştirecek. Açık havada yapılacak etkinlikte kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde hem spor yapacak hem de doğada olmanın keyfini yaşayacak.  

DOĞADA SPOR YAPIN
Kadınları sporla buluşturmak adına “Matını Al Gel” etkinliği hayata geçirdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kadınlarımızı Kadın Emek Pazarı yanında bulunan açık havada sporla buluşturuyoruz. “Konyaaltı’nda Spor Yapmayan Kalmayacak” mottosuyla açtığımız kurslara ve etkinliklerimize her gün yenilerini ekleme gayretindeyiz. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi. 16 Ekim Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen kadınlar herhangi bir kayıt yaptırmadan matlarını alıp etkinliğe katılabilecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI