1xbet betist supertotobet
Bugun...



Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a, ''hani A-B-C-D alternatif planlarımız vardı'' eleştirisi.

Eğitim İş Antalya Şubesi yaptığı açıklama ile Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u eleştirdi, ''Sayın Bakanımızın A-B-C-D alternatif planlarımız var'' demişti diyerek okulların kapatılmasını eleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-11-2020 02:02:27 Tarih: 19-11-2020 22:08

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a, ''hani A-B-C-D alternatif planlarımız vardı'' eleştirisi.

Eğitim İş Antalya Şubesi yaptığı açıklamada yaşadıkları hayal kırıklığını anlattı.

Sayın bakanımızın defaatle okulların güvenli olduğuna dair açıklamalarını dinledik ve sevindik, ancak, Sayın Cumhurbaşkanımızın son yaptığı açıklamalar sonucunda ilk tedbirler arasında okulların kapatılarak, tüm eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan yapılacağını açıklaması Bakanımızın açıklamasından  Eğitim-Öğretimin tüm paydaşları hayal kırıklığına uğratmıştır.

Alınan tedbirler içerisinde okulların kapanması dışında elle tutulur bir tedbir olmadığı gözükmektedir. En baştan beri belirttiğimiz gibi uzaktan eğitimin; eğitimde fırsat eşitliğine ciddi zararlar verdiği biz eğitimciler tarafından tespit edilmiştir. Okulların açık olduğu sürede yapılan çalışmalar tam olarak amacına ulaşmamış ve yine belirsizlikler ortaya çıkmıştır.

8 Aydır bu sürecin içindeyiz ve Sayın Bakanımızın A-B-C-D alternatif planlarımız var söylemlerine karşı genelde ülkemizde, yerelde de ilimizde hala öğrencilerimizin yarıdan çoğunun sağlıklı bir şekilde uzaktan eğitime katılamadığı ortadadır. Eğitim-İş olarak bizim talebimiz eşitsizliklerin ortadan kaldırılarak anayasal hak olan eğitimde fırsat eşitliğinin Bakanlığımız tarafından sağlanmasıdır. Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi:

“Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI