1xbet betist supertotobet
Bugun...



Milli Eğitim'den okullar ile ilgili ilginç araştırma...

Antalya'daki veliler merakla okullar ile ilgili kararı beklerken, gözler Bilim Kurulu kararına çevrildi. MEB’in birinci dönemde uzaktan eğitim verebilme şartlarını araştırdığı ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-08-2020 09:02:30 Tarih: 12-08-2020 17:29

Milli Eğitim'den okullar ile ilgili ilginç araştırma...

Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul başta olmak üzere Antalya dahil birçok ilde öğretmenlerin cep telefonlarına mesaj gönderilerek e-nabız üzerinde tanımlanmış rahatsızlıkları varsa acilen bildirilmesi istenildi.

KRONİK HASTALAR  “ACİL” BİLDİRSİN…
Öğretmenlerin okulların örgün eğitime açılması halinde risk altında olup-olmadığı araştırılırken, kronik rahatsızlığı olanların, eğitimin başlaması durumunda okula gelmeleri konusunda salgın tamamen bitene kadar zorlanmayacak.

BİLGİSAYAR ARAŞTIRILIYOR!
MEB öğrencilerle ilgili de uzaktan eğitim durumunda eşit şartlarda eğitim alınabilmesi için bilgisayar sayısı araştırması da yapılıyor. Diğer taraftan Türkiye’de ikinci dönemde uzaktan eğitim alan her 100 çocuktan 30’unun bilgisayarı yok. 

Bilgisayar sorununun çözümü için MEB’in nasıl bir çalışma yapacağı ise henüz bilinmezken, OECD’nin “Covid-19 Salgınında Eğitim” adlı raporuna göre; ülkelerin uzaktan eğitim karnesinde Türkiye, 77 ülke içinde 64’üncü sırada yer almıştı. İnternet bağlantısına erişimde de 77 ülke içinde Türkiye, sondan üçüncü olarak 74’ncü sırada yer bulabilmişti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI