Bugun...



Naldöken yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde çalışmalarını sürdürürken Korkuteli ilçesine bağlı 19 mahallenin ortak kullandığı Naldöken grup yolunda asfalt çalışmasına başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2020 19:08

Naldöken yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kargın, Esenyurt, Bayat, Küçükköy, Büyükköy, Yalınlıgediği, Bozava, Yeşilyayla, Yelten, Garipçe, Çomaklı, Kemerağzı, Karataş, Köseler, Çaykenarı, Karakuyu, Yakaköy, Leylek ve Çukurca mahallelerini Antalya-Korkuteli karayoluna bağlayan Naldöken grup yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Keskin virajların sürücülerin görüş açısını kısıtlaması ve tehlike arz etmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından virajlarda genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor.

19 MAHALLE ORTAK KULLANIYOR
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri, Naldöken grup yolu üzerinde çalışmaların tamamlandığı bölgelerde asfalt hazırlık çalışmaları yapıyor. Asfalt ekipleri de hazırlığı tamamlanan bölgelerde sathi asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde gören Karataş Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım yolun bölge için son derece önemli olduğunu vurguladı. Geçimini hayvancılıkla sürdüren bölge sakini Mehmet Çetin ise Naldöken grup yolunun yapılmasının kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek “19 mahallenin kullandığı ortak bir yol olan Naldöken grup yolunda genişletme, bakım ve onarım çalışmalarının ardından asfalt çalışması başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI