1xbet betist supertotobet
Bugun...



Nusret Bayar önemli iddialarda bulundu.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, ismi uzun süredir rüşvet olayları ile anılan Serik Belediyesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olayın üstünün kapatılmaya çalışıldığını belirten Bayar’ın ortaya attığı iddia ise şu şekilde:

facebook-paylas
Güncelleme: 17-06-2020 14:02:15 Tarih: 14-06-2020 12:54

Nusret Bayar önemli iddialarda bulundu.

Serik’te patlayan rüşvet skandalı üzerinden kaç hafta geçti!

Taraflar hala sessizliğini koruyor.

Bakanlar tarafından itiraf edilen rüşvet skandalı ile ilgili, İl Başkanlığı olarak suç duyurusunda bulunmamıza rağmen hala yasal bir adım atılmış değil.

Rüşvet skandalı ile ilgili pis kokular gelmeye başladı.

Geçtiğimiz gün basına yansıyan bir haberde bu rüşvet skandalının arkasında AKP İl Başkanı Ethem Taş’ın olduğu iddia ediliyor!

İlgili habere göre; AKP’li Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın 2019 yılında yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi için Kadriye Halk Plajı’nda belediyenin işletmecisi AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a 500 bin TL karşılığında Passat marka 07 AHM 46 plakalı araç alır. İl Başkanı Taş, aracı beğenmediği için geri gönderir. Bu kez Taş, Audi A6 marka otomobilin il yöneticisi otomobil galericisi Muammer Ak’dan satın alınmasını ister. O dönemde Audi 6 marka otomobilin fiyatı 580 bin TL olduğundan, 500 bin TL Muammer Ak’a gönderilir. Kalan 80 bin TL ise, dönemin belediye başkanı Ramazan Çalık’ın fotoğrafçısı olarak belediyede çalışan Ali Özkan adına 80 bin TL kredi çekilir. 580 bin TL’yi teslim alan Muammer Ak, 07 AK 758 plakalı Audi A6 marka aracı Taş’a teslim eder. Taş da aracı makam aracı olarak kullanmaya başlar.

Bu iddialar oldukça vahim!

Temiz siyaset için, toplum vicdanının rahatlatılması için AKP İl Başkanı Ethem Taş’ı istifaya davet ediyoruz!

Ayrıca söz konusu iddialarla ilgili Savcılar derhal harekete geçmelidir!







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI