beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Oğlu, Kalp Krizi Geçirip Ölen Babasıyla 3 Gün Aynı Evde Kaldı Farketmedi!

Kepez ilçesinde, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirilen bir baba, 3 gün boyunca oğluyla birlikte evde bulundu. Eve gelen abla, babasını kanepede oturur vaziyette hareketsiz bulup, ihbarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2025 10:13

Oğlu, Kalp Krizi Geçirip Ölen Babasıyla 3 Gün Aynı Evde Kaldı Farketmedi!

Antalya’nın Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi 2124 Sokak’ta yaşayan Bilal Erturhan (85), 18 Eylül’de iddiaya göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baba, ölümünden sonra 3 gün boyunca oğlu Levent Barış Erturhan (55) ile aynı evde bulundu.

Oğul Levent Barış Erturhan, hafta sonu Antalya’ya gelecek ablasını beklediğini ve bu nedenle babasının cansız bedenini fark etmediğini belirtti. Ablası eve geldiğinde Bilal Erturhan’ı kanepede hareketsiz buldu ve durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Bilal Erturhan’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay sonrası Levent Barış Erturhan’ın evin önünde dua ettiği gözlendi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI