beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Okul bahçelerinde hummalı çalışma!

Muratpaşa Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinde okul bahçelerinde oyun alanlarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda seksek gibi geleneksel sokak oyunları için yerler oluştururken basketbol, voleybol gibi takım oyunları alanları yeniden çiziyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-11-2021 09:24:21 Tarih: 18-11-2021 17:01

Okul bahçelerinde hummalı çalışma!

Eylülde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, ilk ara tatilde, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Eğitim ve öğretim yılına Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler müdürlüklerinin birlikte çalışmasıyla hazırlanan okullarda, ara tatilde ise oyun alanları yenileniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul bahçelerinde sınıf sıra çizgileriyle birlikte spor alanlarını yeniliyor. Okul bahçelerinde seksek gibi geleneksel sokak oyunları oluşturulurken basketbol, voleybol, badminton gibi takım oyunları için ayrılan yerlerin çizgilerini yeniden çizip, alanları boyuyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocukların, özellikle gelişim çağında, sosyalleşememesinin bir arada olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Okulları, pandemi sürecinde muhakkak açık tutmalıyız. Eğitim, yüz yüze devam etmeli. Bunun için sınıflarda havalandırmanın teneffüsler büyük önem taşıyor. Çocuklarımızı bu arada okul bahçesine çekebilecek, teneffüse çıkmasını sağlayacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATPAŞA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI