1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rektör Ünal: “Bu zorlu süreci dayanışma içinde atlatacağız”

Akdeniz Üniversitesi, tüm hayatı durma noktasına getiren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olumsuz etkilerini azaltmaya yönelik tedbirler almaya devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-04-2020 16:27:21 Tarih: 17-04-2020 15:57

Rektör Ünal: “Bu zorlu süreci dayanışma içinde atlatacağız”

Akdeniz Üniversitesi’nde alınan tedbirler kapsamında üniversite mülkiyetinde/tahsisli her türlü kapalı kantin, kafe  restoran, kuaför, tuhafiye, kırtasiye, bijuteri vb yerlerin salgının izole edilmesi için tedbir amaçlı kapatılmasına ve kira taksitlerinin ise normal hayat akışına dönüldüğü tarihten itibaren alınmasına karar verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal; “Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi hepimiz zor günler geçiriyoruz. Ancak özellikle iş yerleri kapanan esnaf ve özel sektör çalışanlarımız çok daha zor durumda. Bu sebeple Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan koronavirüse karşı ekonomi paketi kapsamında biz de Akdeniz Üniversitesi olarak üniversitemiz mülkiyetinde/tahsisli kantin, kafe  restoran, kırtasiye vb yerlerin kira ödemelerini erteleme kararı aldık. Amacımız bu zorlu süreçte esnafımızı, zor durumda olanları bir nebze de olsa rahatlatabilmek.” diye konuştu.

Bu zorlu sürecin hep birlikte dayanışma içinde üstesinden gelebileceklerini ifade eden Rektör Ünal, “Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına sadece yapılan bağışlarla değil elimizden gelen her türlü yardımla destek olmak hepimizin birer sorumluluğudur. Akdeniz Üniversitesi olarak bu süreci gerek öğrencilerimize ve çalışanlarımıza gerekse iş birliği içinde olduğumuz paydaşlarımıza kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI