1xbet betist supertotobet
Bugun...



Şampiyonlar Akdeniz’den!

Akdeniz Üniversitesi Badminton Takımı, Üniversiteler arası Badminton Türkiye Şampiyonasında takım yarışmalarında birinci oldu. Ferdi yarışlarda da Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sahiloğulları birincilik kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 06-05-2023 09:39

Şampiyonlar Akdeniz’den!

Üniversiteler arası Badminton Türkiye Şampiyonası, Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Kadın ve erkek kategorilerinde takım ve ferdi olarak yapılan yarışmalarda 27 üniversitenin badminton  takımı yarıştı. Akdeniz Üniversitesi Badminton Takımı, Üniversiteler arası Badminton Türkiye Şampiyonasında takım yarışmalarında birinci oldu. Ünilig Badminton Müsabakasında Akdeniz Üniversitesini grup olarak Kardelen Bekar, Rayen Mustafaoğulları, Dilara Fahlıoğulları, İsa Çelik, Mehmet Sahiloğulları, Ömer Vapurcu temsil etti. Ayrıca erkekler ferdi müsabakalarında Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sahiloğulları da birincilik elde ederek çifte başarıya imza attı.

SÜPER LİG'DE YARIŞACAKLAR
Elde ettiği başarı sayesinde Akdeniz Üniversitesi Badminton Takımı 2023- 2024 eğitim öğretim yılında Süper Lig'de yarışmaya hak kazanırken Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sahiloğulları 8-12 Mayıs 2023 tarihinde Erzincan ilinde yapılacak olan Badminton Süper Lig yarışmalarında Akdeniz Üniversitesini ferdi olarak temsil edecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI