1xbet betist supertotobet
Bugun...



Semih Tayfur, "Çanakkale Türk’ün kahramanlığının adıdır”

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur 18 Mart Çanakkale zaferi mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2020 18:36

Semih Tayfur,

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur 18 Mart Çanakkale zaferi mesajı yayınladı. Tayfur mesajında, “Biz Türkler, mülteci olarak göç etmeyen tek milletiz.  Biz Türkler, savaşa çıkarsa ya toprağında can verir ya da sancağını dikip yeni devlet kurarız’’ dedi.


İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Tarihe altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıldönümünü kıvançla ve onurla kutluyoruz.  Dünyanın kıskandığı destanı yazan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bugünde Suriye’de, Libya’da Irak’ta vatan topraklarında vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105 'inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tarihindeki en şerefli sayfalarından birini yad ettiğini ifade ederek Şehitlerin sadece vatanı korumakla kalmadığını aynı zamanda dünya tarihinin de yönünü değiştirdiklerini vurgulayan Tayfur, açıklamasında şunları kaydetti: ''Çanakkale ruhu, bugün bizim millet olarak kardeşliğimizin, sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temeller üzerine oturduğunun en müstesna örneğidir. Ancak tam da bugünlerde Türkiye, Çanakkale savaşlarında yakalanan birlik ve beraberliğe, kazanma azmine ve kardeşliğe çok güçlü bir özlem duymaktadır. Milletimizin vatanına duyduğu sadakat, şehitlerimizin aziz hatırasıyla birlikte bu topraklarda yaşamaya devam edecektir. Çanakkale ruhunu, kutlu bir emanet gibi gönüllerimizde gururla taşıyacak, yeni nesillere miras bırakacağız. Bu vesile ile tekrar başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi sevgi, saygı, rahmet, minnet ve şükranla anarken; biz Türkler, mülteci olarak göç etmeyen tek milletiz. Türkler, savaşa çıkarsa ya toprağında can verir ya da sancağını dikip yeni devlet kurarız…







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI