1xbet betist supertotobet
Bugun...



Teomanpaşa Mahallesi’nde uzun süre beklenen çalışmalarda sona gelindi.

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’nde doğal gazla birlikte elektrik iletim hatları yer altına alındı. Şimdi mahallenin tüm sokaklarının asfalt ve kaldırımı yapılıyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2020 23:37

Teomanpaşa Mahallesi’nde uzun süre beklenen çalışmalarda sona gelindi.

Kepez Belediyesi’nin hizmet binasının bulunduğu Teomanpaşa Mahallesi’nde imara ve mülkiyet ilişkin sorunlarının çözülmesinin ardından mahallede; doğal gaz, elektrik, internet ve kanalizasyonla ilgili alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Belediyenin tıp merkezi ile 2 kreşinin bulunduğu, 3 yeni okulun yapıldığı ve bir anaokulun inşasının ise devam ettiği mahallenin, tüm yollarının asfalt ve kaldırımı da yenileniyor.

24 bin ton asfalt, 30 bin m2 kaldırım
Fen İşleri Müdürlüğü, yenileme kapsamında geçtiğimiz yıl mahallenin, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin kuzey bölümünde kalan sokaklarında asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştirmişti. Bu yıl da Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin güney kısmında doğal gaz hattı ile elektrik iletim hatlarının yer altına alınması çalışmalarından dolayı bozulan yollarda asfalt ve kaldırım çalışması yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra geçtiğimiz günlerde asfalt çalışmasını başlatmıştı. Teomanpaşa Mahallesi’nde, 24 bin ton sıcak asfalt, 30 bin m2 parke kaldırım, 20 bin metre de bordür taşı çalışması gerçekleştirilecek. 

“Teomanpaşa belediyenin ön bahçesi oldu”

Muhtar Hüseyin Demir de yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkanımız çalışmaları birebir sahada takip ediyor. Mahallenin kurucularındanım. 1976'dan bu güne mahallede ikametgâh ediyorum. Nereden nereye geldik. Bu değişimi rüyamızda görsek inanamazdık. Hani diyorlar ya, Teomanpaşa, belediyenin arka bahçesi diye. Artık Teomanpaşa, belediyenin ön bahçesi oldu.  Hizmetlerinden dolayı Hakan Başkanıma ve ekibine mahallem adına teşekkür ederim.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI