1xbet betist supertotobet
Bugun...



TOPALOĞLU'NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA...

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılara bir yenisini daha ekleyerek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu fırsatı sunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-02-2020 16:56:44 Tarih: 06-02-2020 16:52

TOPALOĞLU'NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA...

‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganı ile yola çıkan Başkan Topaloğlu, geleceğin teminatı çocukların eğitimi için her türlü yeniliğe imza atmaya devam ediyor.

Topaloğlu, üniversite sınavına hazırlanmak için imkanı olmayan 12. sınıf öğrencilerine ve lise mezunu öğrencilere ücretsiz üniversite hazırlık kurslarını başlatıyor.
Kemer Belediyesi Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucu Ahmet Erkal Spor Tesisleri, öğrencilerin gönül rahatlığı ile kullanabileceği derslikler haline getirildi. Binanın kursiyer haline getirilmesi çalışmalarında, dersliklere takılan klimalar haricinde her türlü malzeme ve teknik personel ihtiyacı belediye tarafından karşılandı ve projede azami ölçüde tasarruf sağlandı.
Ücretsiz üniversite hazırlık kurslarına dün itibariyle başvuran 118 öğrenciden 73 öğrenci, deneme sınavına tabi tutuldu.
Sınava bazı gerekçelerden dolayı katılamayan diğer öğrencilerin de kursa devam edebileceği belirtildi. Ücretsiz kurslarla ilgili ders programı hazırlanmış olup, birkaç gün içerisinde kurslara başlanılacağı bildirildi.
Haziran ayının son haftasına kadar sürecek ücretsiz üniversite hazırlık kursları, 2020-2021 öğretim yılı için de devam edecek ve kayıtlarına Haziran ayı itibariyle başlanacak olduğu bilgisi kaydedildi.
Öte yandan gelecek eğitim ve öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerine de sınavlara hazırlık kursu vermek için çalışmalara başlanıldı.
Öğrenciye ve eğitime yapılan hizmetin en iyi hizmet olduğunu her fırsatta dile getiren Topaloğlu, “Kemer halkına bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ‘Eğitim varsa gelecek var’ anlayışı ile yolumuza devam edecek ve sevgili öğrencilerimizin eğitim alanında en doğru imkanlara ücretsiz olarak ulaşabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geleceğimiz için çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI