1xbet betist supertotobet
Bugun...



TOPALOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Kemer Belediyesi tarafından ilçedeki mezun olacak öğrencilerin yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmeleri ve motive olmaları amacıyla Olympos Teleferik ile Antalya Aquarium’a gezi düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2020 13:45:12 Tarih: 04-02-2020 13:37

TOPALOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan ve eğitim alanında verdiği hizmetlerden dolayı adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, karne hediyesi olarak mezun olacak öğrencilere verdiği sözü yerine getirdi.

Beldibi, Tekirova, Arslanbucak, Göynük, Çamyuva ve Kemer’den mezun olacak olan öğrencilerin katılım sağladığı gezide ulaşım Kemer Belediyesi tarafından sağlandı.

Olympos Teleferik gezisine katılım sağlayan öğrenciler, gönüllerince eğlenerek, derslerin yoğunluğunun stresini üzerlerinden attı. Aralarında ilk defa Tahtalı Dağı’na çıkanlarında bulunduğu öğrenciler, tatili en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı.

Zirvede karın tadını çıkaran geleceğin teminatı öğrenciler, gönüllerince eğlenerek, bu imkanı sağlayan Başkan Topaloğlu’na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Mezun olacak öğrencilerin bir diğer sömestr hediyesi de Antalya’daki Akvaryum oldu. Düzenlenen geziye katılan öğrenciler gönüllerince bir gün geçirme fırsatı yakaladı.

Öğrenciler, 40 tematik akvaryumun ardından 131 metrelik uzunluğu ve 3 metrelik genişliği ile dünyanın en büyük tünel akvaryumunun sergilendiği Antalya Akvaryum’da, pek çok değişik deniz canlısını inceleme ve yakından görme fırsatı elde etti.

Öğrenciler ve velileri Başkan Topaloğlu’nun sunduğu bu imkanlar için kendisine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Kendisi de eğitimci olan Başkan Topaloğlu, sosyal belediyecilik konusunda hızlandırılmış çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların temelinde geleceğin parlayan yıldızları olan çocuklarımıza hizmetin öncelikli olduğunu belirtti. Başkanımız ”Bizler bu yola ‘Eğitim varsa gelecek var’ anlayışı ile çıktık ve bu doğrultuda ilerlemeyi hedefliyoruz, değerli öğrencilerimize yarıyıl tatili sonrasında ikinci dönem derslerinde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI