1xbet betist supertotobet
Bugun...



Topaloğlu STK temsilcileriyle buluştu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2020 20:32

Topaloğlu STK temsilcileriyle buluştu

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan görüşmede, genel olarak Kemer’deki ticari alanların artması ve bu artışın önüne geçilmesi için çözüm önerileri, kaliteli turist profili, Kemer’in markalaşma yolları ve esnafın genel sorunlarına yönelik çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, toplantının amacının Kemer’e katkı sağlamak için yapılacak çalışmalarda fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.


KEMER’DE YETERİ KADAR DÜKKAN VAR
Kemer’de son günlerde ticari bant yapılması yönünde bazı söylentilerin dolaştığını aktaran Başkan Topaloğlu, “Bana göre Kemer’de yeteri kadar dükkan var. Hatta bazıları boş. Bu kadar dükkan varken yeniden ticari bir bant açılması, esnafın zararına olur. Esnaf çoğalacak ve kalite düşecek. Evine götürdüğün ekmek biraz daha küçülecek. Ben bu bantın açılmasına karşıyım. Bu bantın açılmaması yönünde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.


KIŞ TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ
Kemer’de kış turizmini canlandırmak için güzel projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Topaloğlu, ”Kemer’de spor turizmini canlandırmak için çalışmalarımız var. Kemer’de şu anda 25 tane bisiklet rotası var. 5 tanesi yol, 20 tanesi dağ bisiklet rotası. Toplam bin kilometrelik bir rota. Bisiklet severler, navigasyonu açarak kod okutuyor ve navigasyon seni istediğin noktaya götürüyor. Çok güzel bir çalışma. Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na da sunumunu yaptık ve çok beğendi. Ayrıca bisiklet dostu oteller olacak ve gelen misafirler otellerdeki bisiklete binerek Kemer’i turlayabilecek.” ifadelerine yer verdi.
Toplantıda, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de Kemer’de yeni bir ticari bantın açılmaması için ve esnafın zarar görmemesi için çözüm önerilerini bildirdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI