1xbet betist supertotobet
Bugun...



Trabzonspor'dan transferlerle ilgili suç duyurusu!

Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye verilen Kasımpaşalı oyıncular ile ilgil usulsüzlük olduğu ve transferlere lisans verilmemesi talebi ile federasyona başvurdu.

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2020 15:06

Trabzonspor'dan transferlerle ilgili suç duyurusu!

Kasımpaşalı oyuncu Fatih Öztürk'ün Galatasaray'a ve Mame Thiam'ın ise Fenerbahçe'ye bedelsiz verilmesi camiada tartışmalara neden olmuştu.

Kasımpaşpa kulübünün ise mali olarak sıkıntı yaşayan Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek vermek amacıyla bu kararı aldıklarını açıklamaları da diğer kulüpler tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Yaşanan bu durumun ardından Trabzonspor Divan Kurulu, usulsüzlük olduğunun altını çizerek, TFF'ye başvuruda bulundu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Trabzonspor, Kasımpaşa'nın oyuncularını bedelsiz vermesinin usulsüz olduğunu ve bunun görevi kötüye kullanmak olduğunu vurguladı.

Trabzonspor'un başvurusunda "Kasımpaşa tarafından başka takımın daha güçlü olmasını isteyecek kadar ileri giden, haksız rekabet oluşturan, başka kulüpler lehine açıklamalar yapılmıştır. Kasımpaşa'nın, bu kulüplerle oynayacağı maçlar şaibe altına girmiştir... Bu takımların, 'biz' ruhu ile hareket edecekleri, bunun da şikeye teşebbüs niteliğinde olduğu açıktır. Sportmenliğe aykırı, fubolun değerini düşüren, maç sonucunu etkilemeye teşebbüs eden ve talimatların amacı dışında, etik değerlerle bağdaşmayan bu transferlerin tescil edilmemesi gerekmektedir" ifadeleri yer aldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI