1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



TÜRAB üyelerine indirimli yakıt!

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği, TEDAŞ kavşağında faaliyet gösteren Silyon Akaryakıt (Aytemiz Petrol) ile TÜRAB üyeleri için indirimli akaryakıt protokolü imzaladı.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2023 16:36

TÜRAB üyelerine indirimli yakıt!

Yüzde 3 benzin, yüzde 4 dizel yakıta uygulanacak indirim anlaşması için TÜRAB Yönetim kurulu üyeleri ve Silyon Akaryakıt yetkilisi Metin Tektaş’ Aytemiz yakıt istasyonunda bir araya geldi. Bireysel ve kurumsal üyelere uygulanacak indirim oranları üzerinde mutabakata varılırken, TÜRAB üye kartı olan veya plakasını anlaşma kapsamında istasyona işleten üyeler indirimden faydalanabilecek. TÜRAB Başkanı Salim Güneş ve Silyon Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı imzalanan protokol sonrası yaptığı konuşmada, her iki kuruma da anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

ALINAN TARİH BAZ ALINACAK!
Yapılan protokol kapsamında yakıtını alan bireysel üyeler ödemesini yakıt alımı sonrası yaparken, kurumsal anlaşma yapan üyeler ise yakıtın alındığı tarihten sonra belirlenen tarihlerde ödeyecek. Anlaşma kapsamında litre fiyatı ise yakıt alınan tarihteki fiyat baz alınarak faturalandırılacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI