1xbet betist supertotobet
Bugun...



Veliler tedirgin, özel okullarda eğitim nasıl olacak...

Okulların açılmasına az bir süre kala çocuğunu özel okula gönderecek olan veliler hala çok tedirgin. Özel okul kaydı yaptıran pek çok veli, yeninde online eğitime geçileceği endişesi ile karşı karşıya ve paralarının boşa gideceği endişesini yaşıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-08-2020 12:28:17 Tarih: 04-08-2020 11:24

Veliler tedirgin, özel okullarda eğitim nasıl olacak...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, velilerin endişelendiği soruyu meclis gündemine taşıdı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2020-2021 eğitim öğretim yılının 31 Ağustos tarihinde başlayacağı duyurusundan sonra, "özel okulların ücretlerini tahsil edebilmeleri için kısa süreliğine yüz yüze eğitime başlanacağı, daha sonra da EBA TV üzerinden online eğitime geçileceği" iddialarını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a sordu.

Kaya, "Bakanlığınızın, 2020-2021 eğitim öğretim yılının 31 Ağustos tarihinde başlayacağı duyurusundan sonra; özel okulların ücretlerini tahsil edebilmeleri için kısa süreliğine yüz yüze eğitim yapılacağı, daha sonra da EBA TV üzerinden online eğitime geçileceği iddiaları gündeme gelmiştir" diyen Kaya, "Çocuklarımızın ve toplum sağlığının özel okulların para tahsilatına alet edileceği iddiaları herkesi tedirgin etmiştir" ifadesini kullandı.

Kaya, Bakan Ziya Selçuk'tan, "Okulların 31 Ağustos'ta yüz yüze eğitime başlayacağı, özel okulların para tahsilinden sonra yeniden online eğitme geçileceği iddiaları doğru mudur? 2020-2021 eğitim öğretim yılında, pandemi nedeniyle eğitimin aksamaması için gerekli önlemler alınmış mıdır?" sorularına yanıt istedi.

Ziya Selçuk'un yanıtı merakla bekleniyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI