1xbet betist supertotobet
Bugun...



Zoom sohbetlerinin konuğu gazeteci Murat Seyirci oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca moderatörlüğünde gerçekleşen Zoom sohbetlerinin konuğu bu kez gazeteci Murat Seyirci oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-05-2020 00:11:57 Tarih: 08-05-2020 00:08

Zoom sohbetlerinin konuğu gazeteci Murat Seyirci oldu.

Covid19 yasakları nedeniyle ortaya çıkan online toplantılar, birikimlerin paylaşılması için ideal yöntemlernden biri oluyor. Son dönemlerin dikkat çeken onlinme toplantılarından biri de Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca moderatörlüğünde gerçekleşen 'Zoom Sohbetleri'.

Birikimli isimlerin gençlerle buluştuğu platform olan Zoom Sohbetleri'nin 17. yayını ise gazeteci Murat Seyirci'nin konuşmacı konuk olarak katılımı ile gerçekleşti.

Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği yayında 'Habercilikte okutan başlıklar' içerikli anlatım yapan Seyirci, geçmişten günümüze değişen haber okuma ve okutma alışkanlıklarına değindi.

Yayının ilk dakikalarında katılımcılardan, içeriğin ruhuna uygun olarak yayına bir haber başlığı atmalarını isteyen Seyirci, özellikle internet gazeteciliğinde gelinen noktayı anlattı.

Haberi okutmanın haberin başlığından geçtiğini belirten Seyirci, geçmişteki ilgin haber başlıklı anılarına da değinerek örnekler verdi. Haberi okutmak kadar, daha uzun süre haber linkinin içeriğinde okurları tutmanın da bir hedef olduğuna değinen Seyirci, bunun avantaj ve dezavantajlarını anlattı. Gazetecilik mesleğinin bir tık uğruna daha agresif yöntemleri kullanmasını doğru bulmuyorum' diyen Seyirci, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Canlı yayın, Moderatör Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca'nın katılımcıların yayın için uygun gördüğü başlıkları aktarması ile son buldu.

1. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN
1. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI