1xbet betist supertotobet
Bugun...



Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı!

Türkiye'de akaryakıt ürünlerinin fiyat artışlarına haftanın ilk gününde devam edildi. Bu sefer zam haberi lpg veya motorinden değil benzinden geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-11-2021 18:33:27 Tarih: 01-11-2021 18:25

Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı!

Türkiye'de dolar kurunda başlayan fiyat artışları ithalat kaynaklı ürünlere zam olarak yansımaya başladı. Bu kapsamda benzin fiyatına zam yapıldığı resmen açıklandı. Yapılan zammın direkt olarak pompa fiyatlarına yansıyacağı duyuruldu.

BENZİNE ZAM
Türkiye ekonomisinde doların Türk lirası karşısında değer kazanmasının sancıları yaşanmaya devam ediliyor. Yurt dışından ithal edilen ve maliyeti direkt olarak dolar kuru üzerinden hesaplanan akaryakıt ürünlerine zamlar yapılmayua devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatına yapılan zammın ardından bu haftanın ilk iş gününde de benzine zam yapıldığı açıklandı.

28 KURUŞ ZAM RESMEN AÇIKLANDI
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre LPG oto gaza yapılan zam açıklandı. EPGİS'in kamuoyu bilgilendirmesi gereği LPG oto gaz fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre başı 28 kuruş zam yapıldı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI