1xbet betist supertotobet
Bugun...



Andrea Dorya Koyu Finike Belediyesine devredildi

Finike halkı tarafından Andrea Dorya Koyu olarak bilinen Altuncan Hatun Kadınlar Plajı, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Finike Belediyesi’ne devredildi. Finike Belediyesi, kararın ardından plajda gerekli çalışmaları en kısa sürede yaparak, halkın ve turistlerin kullanımına sunmayı planlıyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2020 18:10

Andrea Dorya Koyu Finike Belediyesine devredildi

Onlarca yıl mavi tur teknelerinin uğrak noktası, Finike halkının 7’den 70’e anılarının olduğu plajın Finike Belediyesi’ne devredilmesini memnuniyetle karşılayan Başkan Geyikçi, “Büyükşehir Belediye Meclisi, ilçemiz adına çok olumlu bir karar aldı.

Bu vesileyle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek olmak üzere Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine ve emeği geçenlere şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Amacımız plajımızda gerekli çalışmaları hızla yaparak, hemşerilerimizin ve misafirlerimizin kullanımına açmak” diye konuştu.

Plajın halkın kullanımına nasıl sunulacağı yönünde alınacak kararda Finike halkının düşüncelerinin etkili olacağını ifade eden Başkan Geyikçi, “Belli bir yaşın üzerindeki hemşerilerimiz plajı kullanamamaktan dolayı üzüntülerini dile getiriyordu.

Çocukluğunda, gençliğinde, ailesiyle plajı kullandıklarını ama şimdi kullanamamaktan dolayı burukluklarını ifade ediyorlardı. Belediye olarak, toplumumuzun tümünü kucaklayacak bir şekilde plajımızı kullanıma sunacağız.” dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI