beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Antalya’da hurdacı ve spotçulara suç baskını: 16 eş zamanlı operasyon

Antalya’da 2025 yılının ilk 7 ayında hurdacı, spotçu ve telefon alım satımı yapan iş yerlerine yönelik 16 eş zamanlı denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde çok sayıda araç, telefon ve iş yeri kontrol edildi, çeşitli suç ve eksiklikler tespit edildi.

facebook-paylas
Tarih: 13-08-2025 18:59

Antalya’da hurdacı ve spotçulara suç baskını: 16 eş zamanlı operasyon

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili kurumların katılımıyla 2025 yılının ilk 7 ayında hurdacılık işi yapanlar, ikinci el eşya alım satımı yapan spotçular ve telefon alım satımı yapan iş yerlerine yönelik 16 eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi.

Hırsızlıktan elde edilen suç eşyalarının hurdacılara ve spotçulara satılmasının önlenmesi, şüphelilerin tespiti, yakalanması ve suç malzemelerinin ele geçirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda, hurdacı ve spotçulara yönelik uygulamalarda 1.305 şahıs ve 525 araç sorgulandı. İlgili kurum görevlilerince 8 iş yeri faaliyetten men edildi ve yüklü miktarda cezai işlem uygulandı. Bir aranan şahıs ile bir yoklama kaçağı yakalanırken, bir aranan araç ele geçirildi. Ayrıca 60 araç (otomobil/motosiklet) hurda vaziyette sahiplerine ulaştırıldı veya çekici marifetiyle kaldırıldı, 14 araca idari para cezası uygulandı.

Telefon alım satımı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 90 iş yeri kontrol edildi, 350 şahıs sorgulandı, 117 telefon incelendi. Ruhsatı olmadığı belirlenen 3 iş yeri hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, denetimlerin suçun önlenmesi ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla sürdürüleceği bildirildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI