1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da TÜRAB resmen kuruldu!

Türkiye Reklam Ajansları Birliği olarak ilk doğuşunu gerçekleştiren, Tüm Reklam ve Ajanslar Birliği Derneği olarak resmi dernek statüsünü kazanan TÜRAB, kuruculardan oluşan ilk toplantısını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-04-2022 17:11:19 Tarih: 05-04-2022 13:39

Antalya'da TÜRAB resmen kuruldu!

Reklam sektörüne hizmet veren Oluşum A.Ş. sahibi Salim Güneş'in başkanlığını yürüttüğü TURAB'ta Element Ajans Sahibi Murat Seyirci Başkan Yardımcısı, Harika Medya sahibi Gürcan Ülkü, By Tabelacı firma sahibi Nurullah Delibalta, YVZ Reklam sahibi İbrahim Yavuz, Ahsi Medya sahibi Bayram Şenoğlu, Özçağrı Reklam sahibi Rahmi Tut, Capella Reklam sahibi Galip Kendirci yönetim kurulu üyeleri olarak görev alacak.




"Reklam sektöründe sorunları çözmek için dinamik bir yönetim topluluğu, çözüm ve proje üreten anlayışla hareket eden bir birliktelik ile Bismillah dedik" diyen TÜRAB Başkanı Salim Güneş, derneğin reklam, ajans, tanıtım, organizasyon sektöründe hizmet veren paydaşlara hayırlı olmasını diledi.

SEKTÖRÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM!
Reklam sektöründe özellikle olumsuz rekabet koşullarını belli standartlara ulaştırmak, kalifiye eleman sorununa eğitim akademisi ile çözüm bulmak, hammadde tedariğinde üyelerine avantajlı ortam sunmak isteyen TÜRAB, üyelerinin sosyalleşme ve gelişimine de katkı sağlayacak pek çok projeler üretecek.




Yapacağı faaliyetleri proje kitapçığında ayrıntıları ile yer veren TÜRAB yönetimi, hedef koyduğu üye sayısı ile kısa süre içerisinde sektörün önemli öncülerinden biri olmayı hedefliyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI