beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Antalya’da Yağmurun Ardından Kar Başladı

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki–Seydişehir karayolunda kar yağışı başlarken, Alacabel mevkiinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2026 17:42

Antalya’da Yağmurun Ardından Kar Başladı

Antalya genelinde etkili olan yağmur ve sağanakların ardından, kentin yüksek rakımlı bölgelerinde yağışlar kara dönüştü. Antalya-Konya kara bağlantısını sağlayan Akseki–Seydişehir yolunda kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Edinilen bilgilere göre kar yağışı saat 13.00 sıralarında Akseki’ye bağlı Yarpuz Mahallesi’nden itibaren başlayarak Seydişehir yönünde yaklaşık 30 kilometrelik kesimde etkili oldu. 1825 metre rakıma sahip Alacabel mevkiinde kar kalınlığının yer yer 5 ila 10 santimetre arasında ölçüldüğü bildirildi.

Karayolları ekiplerinin bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü, yolun açık tutulması için iş makinelerinin hazır bekletildiği belirtildi. Yetkililer, şu ana kadar ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadığını kaydetti.

Trafik ekipleri, güzergâhı kullanacak sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları ve araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyardı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI