1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nden, BBP'nin ahlaksız teklifine kınama!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Büyük Birlik Partisi Kepez İlçe Teşkilatı'ndan basına gönderilen fiyat tarifeli basın toplantısı mailine tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-04-2023 14:43:58 Tarih: 11-04-2023 15:04

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nden, BBP'nin ahlaksız teklifine kınama!

İşte kınama metninin tamamı:
"Türkiye’de siyasi seçim kampanyalarının başladığı bir döneme girmiş bulunmaktayız. Faaliyetlerini seçmene duyurma telaşına düşen siyasi partilerin basınla ilişkilerinde etik değerlere dikkat etmesi, sağlıklı bir kamuoyu oluşması için hayati önem taşımaktadır.

Hal böyleyken, siyasetin yoğun gündemi arasında basında kendine yer bulmaya çalışan irili ufaklı birçok siyasi parti, akla hayale gelmeyecek yöntemler kullanabilmektedir. Geçmiş yıllarda bir sivil toplum kuruluşunun yaptığına benzer bir biçimde Büyük Birlik Partisi (BBP) Kepez İlçe Teşkilatı bugün bir skandala imza atmıştır. Bahsi geçen partinin elektronik posta adresinden saat 16.43’te basın yayın kuruluşlarına gönderilen ‘basın toplantısına davet’ yazısında, bir fiyat tarifesi çıkarılarak, davete katılım gösteren basın yayın kuruluşlarına ödeme yapılacağı belirtilmiştir.

Gelişigüzel il – ilçe başkanı atanan insanların mevcudiyeti basın ve demokrasimiz için tehdittir. Şu bilinsin ki, Anadolu basını satılık değildir. Her türlü insani değerden uzak, bilgi, kültür ve görgüden yoksun kişilerin eline kalan siyaset kurumunun demokrasimize hizmet edemeyeceği ortadır.  

Böylesine ahlaksız bir teklifi, bahsi geçen partinin ilçe başkanı ve yönetiminden habersiz sıradan bir büro çalışanın yapması düşünülemez. Yaşanan bu ‘ahlaksız teklif’ girişimini kınıyoruz. Sorumluların derhal gereğini yapmasını bekliyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla…"

--
Büyük Birlik Partisi Kepez İlçe Teşkilatı'ndan gelen toplantı davet metni ise şöyle:

"
Basın Mensubu Arkadaşların Dikkatine,
Büyük Birlik Partisi Kepez İlçe Başkanı , İlçe Teşkilatı Ve Üyeleri Olarak Güvenlik Tedbirleri Altında 11.04.2023'te saat 14 : 00 'da Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Düğün Salonunda Basın Toplantısı Düzenlenecektir. Sizleri Aramızda Görmek İsteriz.

Katılım Sağlayan Basın Kuruluşlarına Belirtilen Miktarlar Ödenecektir. 
Yerel Gazetelere 1500 TL
Yerel Tv Kanallarına 2500 TL
Ulusal Tv ve Gazetelere 5000 TL"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI