|
Tweet |
18 Ekim'de Sandıklar ANFAŞ'ta Kuruluyor
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman'ın meclis toplantısında yaptığı açıklamayla birlikte seçim gününün detayları kesinleşti. Antalya iş dünyasının temsilcilerini belirleyecek olan Meslek Komitesi seçimleri, 18 Ekim Pazar günü ANFAŞ Fuar Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ferah ve geniş bir alanda yapılması planlanan oy verme işlemleriyle, kent ticaretine ivme kazandıracak yeni meclis üyeleri belirlenecek.
49 Komitede Renkli Rekabet
Seçim maratonunda 49 ayrı Meslek Komitesi’nde temsilciler kıyasıya bir yarışa sahne olacak. Komite adayları farklı renk gruplarını temsil eden listelerle sandıkta oy arayacak. Sandıktan zaferle çıkan komite üyeleri, daha sonra ATSO Meclisi’ni oluşturarak odanın yönetim organlarını ve yeni başkanını seçme hakkını elde edecek.
Özel Canlı Yayınlar ve Detaylar İçin Takipte Kalın!
ATSO seçim sürecine dair tüm gelişmeleri, aday analizlerini ve detaylı haberleri AntalyaBurada.com haber sitemiz üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Sektörün önde gelen isimleri ve başkan adaylarıyla gerçekleştireceğimiz canlı yayınları kaçırmamak için AntalyaBurada Tv YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
Youtube: AntalyaBuradaTv