1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Turizm Fuarı geri sayımda!

27-28 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek olan ATF21 için geri sayım başladı. 20 ülkeden 2000 acente yetkilisinin beklendiği ATF Antalya Turizm Fuarı ‘ Turizmin Kalbi ‘ turizm profesyonellerini Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Fuar, B2B görüşmeler, paneller ve muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacak.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2021 13:21

Antalya Turizm Fuarı geri sayımda!

‘ Turizminin Kalbi ’ Antalya Turizm Fuarı iki gün boyunca devam edecek ve  2022 turizm sezonunun ilk Fuarı olarak ilk sözleri söylenecek. ATF21, katılımcı ve ziyaretçileri ile 2022 yılında toplamda 10 Milyar Dolar’ın üzerinde hacim yaratacak kurumları bir araya getirme hedefinde.

Antalya Turizm Fuarı, Türkiye Turizmi’nin çalıştığı tüm pazarların önemli aktörlerini ve segmentlerini kurumsal olarak yerinde pazarlama temasıyla evimizde buluşturarak, Türkiye Turizmi adına inovatif yapısıyla fark yaratmaya devam edecek.

Türkiye ekonomisi için eşsiz değere sahip Turizm endüstrisi adına önemli projelere imza atan GMT Fuarcılık,  27-28 Ekim 2021 tarihlerinde 20 ülkeden seyahat acenteleri ile Türk turizm profesyonellerini bir araya getirecek.   Bu yıl, 20 ülkeden 2000 acentenin beklendiği Antalya Turizm Fuarı için “ Turizm Memleket Meselesidir”  motivasyonunu yineleyen GM CENTER Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, Türk Turizmine ivme kazandıran aktörleri Antalya’da buluşturacak olmanın heyecanı içinde olduklarını vurguladı.

ATF21 TURİZM ANALİZLERİ YİNE İDDİALI
ATF 2019 yılında ilk defa sivil insiyatif ile gerçekleştirilmiş olan Swott analizlerine yenilikleri ile devam edecek. Bu doğrultuda Antalya Turizm Fuarı panellerinde uzmanlık alanlarında önemli isimleri ağırlayarak durum değerlendirmeleri yapılacak. İki gün boyunca sürecek olan ATF analizleri yurt içi ve yurt dışından gelen ve sektöre yön veren isimler ile 10 farklı konu başlığında uzmanlıklarını ve Türk turizminin gelişimi için durum değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaşacaklar.

İçeriği ve önemli panelistleri ile fuara damga vuracak olan ve dolu dolu gerçekleşecek panellerin konu başlıkları ise;

Tourism & Destination,

Tourism & Investment,

Tourism & Investment / Management,

Tourism & Sales / Operators – Europe,

Tourism & Sales / Operators – CIS,

Tourism & Sales / Operators - Domestic Market,

Tourism & Sales / Resort Hotels,

Tourism & Sales / Luxury Hotels,

Tourism & Sales /  Health

Tourism Marketing & Technology.

ATF21 PARTNERLERİYLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Antalya Turizm Fuarı, her sene partnerleriyle daha da güçleniyor. Katılımcı ağını her yıl genişleten ATF, bu yıl da hem katılımcıları hem partner destinasyonları hem de partner ülkeleriyle başarı çıtasını yükseltecek. Bu yıl ATF21’nin partner ülkeleri; Kıbrıs, İsveç ve Azerbaycan olurken partner destinasyonları ise; Erzurum- Ejder 3200, Fethiye ve Alanya.

KÜLTÜR VE SANATA DİKKAT ÇEKİLECEK
ATF21, katılımcılarının ve turizm profesyonellerinin dikkatine, kültür ve sanatı da sunacak.  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera ve Bale Genel Müdürlüğü ile Antalya Turizm Fuarı işbirliğinde gerçekleşecek proje ile  ATF kültür ve sanat turizmine dikkat çekecek sergi ile  turizm sektörüne katma değer yaratacak.

4 MEVSİM ANTALYA FOTOĞRAF YARIŞMASI
ATF21 tüm katılımcılara iş birliği olanakları sunabilen bir platform olmasının yanı sıra dolu dolu programı ile dikkatleri üzerine toplayacak. Fuar kapsamında  ‘4 Mevsim Antalya’ adlı fotoğraf yarışması ile Antalya’nın doğal güzelliklerinin fotoğrafları  ödüllendirilerek iki gün buyunca sergilenecek.  Yarışmada ayrıca ‘’Fotoğraflarımla Türkiye’nin turizmini tanıtmak benim yaşam şeklimdir. Ölene kadar ise Türkiye’yi tanıtmak için yaşayacağım” diyerek kendini turizm sektörüne adamış, Turizm fotoğraf sanatçılığının duayen isimlerinden merhum Halil Tuncer adına da özel ödül verilecek.  Yine ATF21 süresi boyunca WineTolia işbirliğinde Türk şarabının tanıtımı yapılacak.

ATF 21 GALA ve BURAK YETER İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ
27 Ekim 2021 akşamı Nirvana Cosmopolitan’da ATF21 katılımcıları ve seyahat acentelerine gala yemeği düzenlenecek. Fuarın kapanışı ise 28 Ekim 2021 akşamı Amon Hotel’de dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’in canlı performansı ile gerçekleşecek.

ATF21, Antalya Turizm Fuarı Program Akışı :  27/28 Ekim 2021
27.10.2021
Fuar Açılış Saati; 09:00
Fuar Protokol Açılışı; 10:30

ATF21 WORKSHOPS / 1.Gün
Protokol Açılışı ve Konuşmaları

Tourism & Destination Paneli; 13:00

Tourism & Investment Paneli; 14:00

Tourism & Investment / Management Paneli; 15:00

Tourism & Sales / Health ; 16.00

ATF21 Gala Yemeği (Nirvana Cosmopolitan); 19:00
28.10.2021
Fuar Açılış Saati;  09:00

ATF21 WORKSHOPS / 2.Gün
Tourism & Sales / Operators – Europe Paneli; 10:30

Tourism & Sales / Operators – CIS Paneli; 11:30

Tourism & Sales / Operators - Domestic Market Paneli; 12:30

Tourism & Sales / Resort Hotels Paneli; 14:30

Tourism & Sales / Luxury Hotels Paneli; 15:30

Tourism & Marketing / Technology Paneli; 16:30

ATF21 Kapanış Partisi / Dj Burak Yeter (Amon Hotels); 21:00







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI