1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor'da seçim ertelendi! Yeni tarih 23 Şubat!

Ali Şafak Öztürk'ün görevden ayrılmasının ardından Emin Hesapçıoğlu başkanlığında kulüp yönetimi devam eden Antalyaspor'da daha önce 9 Şubat tarihinde yapılması planlanan genel kurul 23 Şubat'a ertelendi.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2021 10:54

Antalyaspor'da seçim ertelendi! Yeni tarih 23 Şubat!

Antalyaspor yazılı basın açıklaması ile yeni genel kurul tarihini duyurdu.

İşte o açıklama:

"Kamuoyuna duyurumuzdur

Antalyaspor A.Ş. olarak, 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı önderliğinde başkan adayı ve yeni oluşacak yönetim kurulu ile ilgili uzlaşı çağrıları yapmaya devam ettik.

Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşme ve çağrılara rağmen şehrimizden yeni başkan adayı ve oluşturacağı yönetim kuruluyla ilgili beklentimiz maalesef gerçekleşmedi.
Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak; 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirmeyi planlayıp duyurduğumuz genel kurulun tek gündem maddesinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olması nedeniyle, birleşiminin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’nun en doğru isimlerden oluşması adına gerekli süreyi sağlamak amacıyla genel kurulumuzun 23 Şubat Salı günü yapılamasına karar vermiş bulunuyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Emin Kemal HESAPCIOĞLU
Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI