1xbet betist supertotobet
Bugun...



ASKON ve Kızılay'dan İdlib'e yardım eli

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanı Cahit URFAN, Kızılay Antalya Şube Başkanı Esra ÖZKOÇ ve Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı TURUNÇ ile birlikte İdlib’deki kampları ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2020 12:04

ASKON ve Kızılay'dan İdlib'e yardım eli

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanı Cahit Urfan, Kızılay Antalya Şube Başkanı Esra Özkoç ve Kızılay Genel Başkan Vekili  İsmail Hakkı Turunç ile birlikte İdlib’deki  kampları ziyaret etti.


İlk olarak “Acılarınızı Paylaşıyoruz” kampanyasıyla toplanan kışlık giysi, battaniye, gıda paketi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi ve ısıtıcı gibi yardımlarla dolu bir tır, törenle İdlib'e doğru yola çıktı. Akabinde İdlib’teki yardıma muhtaç aileler ve çocuklar için elele veren ASKON & Kızılay Şube Başkanları Urfan ve Özkoç, Suriye rejiminin ablukasından dolayı zor günler geçiren insanların yardımına koştu. Elele veren Şube Başkanları, Savaş bölgesi İdlib'deki çadırları ziyaret etti. İhtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yapan ASKON Antalya Şubesi ve Kızılay Antalya Şubesi Başkanları, Suriye’nin İdlib şehrindeki  Mashat Ruhi bölgesinde yer alan kamplara yardım dağıttılar.


Sığınmacı kamplarını ziyaret eden ve yardım çalışmalarına katılan Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç “Suriyeli kardeşlerimizin paylaşabildiğimiz kadar acılarını paylaşmak, destek olabildiğimiz kadar destek olmak için milletimizin bize verdiği vazife ile görevimizin başındayız." derken, ASKON Antalya Şube Başkan Urfan ise; “ Aynı Coğrafya’da bulunduğumuz kardeşlerimizle aramızdaki resmi sınırların, vicdanlarımız için hiçbir geçerliliğinin olmadığını biliyoruz. İşte bu bilinçle yüzlerce Antalya’lı, Suriyeli mazlum kardeşlerin sesine ses vermek için toplandı. Bu tır sadece gıda, sağlık ve insani yardım taşımıyor, tarihten bu yana gelen kardeşliğimizin hep devam edeceği mesajını da taşıyor. Çünkü bizim için İdlib neyse, Antep de odur. Bizim için İdlib’li bir annenin yardım çağrısı neyse, Kilisli bir annenin yardım çağrısı da odur.” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI