1xbet betist supertotobet
Bugun...



ATSO 16. Meslek Komitesinin bağımsız yeşilleri "ALİ BAHAR" dedi!

ATSO seçimlerine bağımsız yeşil liste ile giren ve 16’ncı grup Kozmetik ve Kişisel Bakım Meslek Komitesinden zaferle çıkan Hatice Öz ve Uğur Alper Boz, Ali Bahar ile çalışmaya karar verdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2022 13:04

ATSO 16. Meslek Komitesinin bağımsız yeşilleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlık yarışını kimin kazanacağı sorusu henüz tam anlamıyla netlik kazanmamışken, sonuca etki edecek çok önemli bir gelişme yaşandı. Seçimlere bağımsız yeşil liste ile girerek 16’ncı grup Kozmetik ve Kişisel Bakım Meslek Komitesinden zaferle çıkan Hatice Öz ve Uğur Alper Boz, ATSO Başkan Adayı Ali Bahar ile birlikte çalışma kararı aldıklarını açıkladı.

ANTALYA İÇİN EN DOĞRU KARAR
Antalya için en doğru kararı verdiklerini söyleyen Öz ve Boz, birlikten kuvvet doğacağı inancıyla Ali Bahar ile yola devam edeceklerini ifade etti. Sektörün ve Antalya’nın en iyi şekilde temsil edilmesi için büyük bir özveri ile çalışacaklarını ifade eden Öz, “Ali Bahar’ın birlikte yönetme konusunda ortaya koyduğu vizyon çerçevesine öncelikle sektörümüz, akabinde de Antalya için çok çalışacağız ve birlikte çok önemli işler başaracağız. Projelerimizle, birbirimize olan inanç ve desteğimiz ile ATSO çatısı altında hem üyelerimiz hem kentimiz için çok çalışacağız” dedi. Hatice Öz ve Uğur Alper Boz ile sağladıkları güç birliğinden dolayı çok huzurlu olduklarını söyleyen Ali Bahar ise kendilerine duydukları güven ve aldıkları karar için her iki meclis üyesine de teşekkür etti. Birlikte hareket etmenin, çok sesliliğin, istişarenin kendileri için en önemli şey olduğunu aktaran Bahar, Hatice Öz ve Uğur Alper Boz'un güçlerine güç kattığını, başkanlık yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini aktardı .







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI