1xbet betist supertotobet
Bugun...



ATSO'da 11adaya veto!

Atso seçimlerinde 11 adayın seçilme yeterliliği olmadığı sebebi ile adaylıkları iptal edildi. Biri meclis biri komite üyesi asil adaylar iptal olurken sandıkta 13.628 oy kullanıldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2022 13:10

ATSO'da 11adaya veto!

ATSO'nun 1 Ekim tarihinde gerçekleşen seçimlerinde heyecanlı süreç sürerken; ATSO Başkanı Davut Çetin ile Ali Bahar arasındaki seçim yarışının ilk turunda 283 meslek komitesi üyesi ve 117 meclis üyesinin seçimi tamamlandı. 11 adayın ise seçilme yeterliliği olmadığı sebebi ile adaylıkları iptal edildi.

Kepez üçümcü İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan seçimlerde, askıya çıkarılan meslek komitesi ve meclis üyelerinin yer aldığı listelerde 11 adayın seçme ve seçilme yeterliliği taşınmadığı gerekçesi ile iptal edildi. 3'üncü Grup Madencilik Meslek Komitesi'nde, mavi listeden seçime giren ve kazanan listede yer almasına rağmen Mert Madencilik isimli firmanın meclis üyeliği iptal olurken, yerine ise kırmızı listeden seçime giren Taş Kütüphanesi Madencilik firması meclis üyeliğine getirildi. 46'ncı Grup Taşıt Kiralama ve İlgili Hizmetler Meslek Komitesi'nde, asil listede meslek komitesi üyesi, yedekte de meclis üyeliği olarak seçilen listede yer alan Başkan Oto Sanayi firması iptal oldu.

Diğer iptaller şse: 8'inci Grup Toptan ve Perakende Gıda Dağıtımı ve Pazarlaması Meslek Komitesi'nde 07 Serik Damak Tadı Gıda. 14'üncü Grup Akaryakıt ve Gaz Ürünleri Meslek Komitesi'nde Çelikler Petrol. 15'inci Grup Tarım İlaçları Gübre ve Kimyasallar Meslek Komitesi'nde DKC Tarım. 20'nci Grup İzolasyon, Seramik ve Sıhhi Tesisat Malzemeleri Meslek Komitesi'nde Dn Teknik Yapı. 23'üncü Grup Elektronik Ürünler ve Telekomünikasyon Meslek Komitesi'nde Efe Telekomünikasyon ve KVK Teknik Servis Hizmetleri. 30'uncu Grup İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi'nde İshak Kahraman. 38'inci Grup Reklamcılık, Fuar ve Organizasyon Hizmetleri, Televizyon ve Radyoculuk Meslek Komitesi'nde SY Motor Dış Ticaret. 43'üncü Grup Mimarlık Faaliyetleri Meslek Komitesi'nde YAD Mimarlık

Kepez üçüncü İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan listerer ışığında toplam 22.843 üye seçmen listesinde yer aldı. Listede yer alan üyelerden 13.628'i oy kullanırken; toplam 90 oy geçersiz sayıldı. Böylece geçerli oy sayısı 13.538 oldu.

Her iki adayın da "seçimi kazandık" açıklamalarının ardından gözler 5 Ekim günü (Bugün) sonra erecek olan itiraz sürelerinin tamamlanmasına ve 7 Ekim'de yapılacak olan yönetim kurulu seçimine çevrildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI