1xbet betist supertotobet
Bugun...



Aykut Ege tekrar başkan seçildi!

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) olağan Genel Kurulu ASSİM ( Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnavasyon Merkezi)’de gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan M.Aykut Ege tüm üyelerin oyları ile tekrar başkan seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2021 10:51

Aykut Ege tekrar başkan seçildi!

Divan Başkanlığını Murat Ulusoy’un yaptığı Genel Kurulda yönetim kurulu ve denetim kurulunun okunması ve ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu ve BAKSİFED delege seçimleri yapıldı. Genel kurulda yapılan tüzük değişikliği ile daha önce İş Adamları olarak yer alan isim, İş İnsanları olarak değiştirildi.

Başkan M.Aykut Ege seçim sonrası yaptığı açıklamasında“ YÖRSİAD olarak çok keyifli ve ahenkli bir şekilde genel kurulumuzu tamamladık. Yorucu, keyifli, pandemiye rağmen dolu dolu bir üç seneyi bitirmiş olan yönetimimiz, arkadaşlarımızın desteği ve takdiri ile bir dönem daha devam ediyor olacak. Bu arada yönetimimizi biraz yeniledik. Daha heyecanlı, daha aktif bir YÖRSİAD olarak önümüzdeki üç sene daha görevimize devam edeceğiz.

Ben başta bizi destekleyen bize güvenen ve gönül veren tüm dernek üyesi arkadaşlarımıza, tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de başta Yörük kültürünü, iş dünyasındaki YÖRSİAD’ı daha da geliştirmek adına çok güzel projelerle geliyoruz. Önümüzdeki üç sene çok daha keyifli çok daha heyecanlı olacak” dedi.

M.Aykut Ege’nin listesinde şu isimler yer aldı:
Yönetim Kurulu Asil Listesi: M.Aykut Ege, Funda Gülel, Süleyman Kaplan, Osman Güngör, Mustafa Alper Oral, Adem İnal, Ali Gültekin, Arif Bulut, Mustafa Koç

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Güneş Erkoç, Doruk Özkan, Miray Koraltürk, Emir Gündal, Erdoğan Budak, Fatih Şahin,Özgür Coşkuner, Hasan Helvacılar, Ebru Kocaacar

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Tayyar Gül, Seyfettin Şahin, Gökçen Deveci

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Hüseyin Sarı, İbrahim Bayuk, Kemal Gürsoy

BAKSİFED Asil Delegeleri: A.Semih Beken, M.Aykut Ege, Funda Gülel

BAKSİFED Yedek Delegeleri: Süleyman Kaplan, Osman Güngör, Adem İnal







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FLAŞ HABER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI