1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bakan Çavuşoğlu, kendi kullandığı Togg ile Kepez’e geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi’nin yenilediği ‘Kültür Kafeler Caddesi’ne Togg ile geldi. Çavuşoğlu, caddeyi gezdi, öğrencilerle çay içti, üniversiteli bir gencide aracına aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2023 08:41:54 Tarih: 01-05-2023 08:25

Bakan Çavuşoğlu, kendi kullandığı Togg ile Kepez’e geldi

Antalya’dan AK Parti 28. Dönem Milletvekili adayı gösterilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kepez’in Kültür Kafeler Caddesi’ni gezdi. Kepez Belediyesi’nin şık bir tasarımla baştan sona yenilediği caddeye yerli ve milli otomobilimiz Togg ile gelen Bakan Çavuşoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de eşlik ettiği Bakan Çavuşoğlu, gençlerle birlikte kafe de oturdu, çay içti, seçime dair sohbetler etti. Caddeyi gezerken karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Çavuşoğlu’na, girdiği bir kafe de kendisini görünce gözyaşı dökerek sarılan vatandaşta duygulandırdı. Bakan Çavuşoğlu’na olduğu gibi vatandaşların yerli ve milli otomobilimiz Togg’a ilgisi de yoğun oldu. Bakan Çavuşoğlu, aracına aldığı üniversiteli bir gence de Togg hakkında bilgi verdi.

KAFELER CADDESİ
Kepez Belediyesi Kütür Mahallesinde üniversite öğrencilerine yönelik işletmelerin yoğun olarak bulunduğu Kafeler Caddesi’ni geçtiğimiz yıllarda şık bir tasarımla yenilemişti. Kafeler Caddesi olarak bilinen sokak asfaltı, kaldırımı, kent mobilyaları, ışıklandırması ve peyzajı yenilenerek, daha işlevsel ve estetik hale getirildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI