1xbet betist supertotobet
Bugun...



Belek sahilinde "Ranta hizmet, halka ihanettir!" dediler!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik’in Belek bölgesindeki günübirlik alanların otellere satılmasıyla alakalı, Belek sahilinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu toplantıda konuşan Bayar, “Ranta hizmet, halka ihanettir” dedi

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2020 16:17

Belek sahilinde

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, il yöneticileriyle birlikte Serik ilçesinin Belek kıyı şeridinde halk için ayrılan alanların daraltılması, halk plajlarının otellere satılmasıyla alakalı bir basın açıklamasında bulundu. Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin, ilçe başkanlarının, İYİ Parti ve Demokrat Parti İl Başkanlarının yanı sıra çok sayıda meclis üyesi ve sivil toplum örgütü temsilcisinin katıldığı basın açıklamasında konuşan Başkan Bayar, Serik halkına nefes alacak alan dahi bırakmadıklarını, alınan bu yanlış karardan bir an önce dönülmezse Serik halkının hakkı olan sahilleri söke söke geri alacağını ifade etti. Bayar, “21 Şubat'ta Serik Belediyesi önünde milletvekillerimizle, Serik İlçe Örgütümüzle birlikte Belek sahillerinin, ranta değil halka bırakılması gerektiğini, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, verdiği karardan acilen dönmesi gerektiğini haykırmıştık.

Bu yanlıştan dönülmediği gibi, yapılan türlü türlü yanlışları, yolsuzlukları, haksızlıkları da öğrenmiş bulunuyoruz. Serik halkı günübirlik kullanım alanlarını, rantçılara, rüşvetçilere peşkeş çektirmeyecektir. Alınan bu yanlış karardan derhal dönülmezse, bugün mevcut şartlar altında kısıtlı katılım ve imkanlarla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyı, Koronavirüs salgını sona erdiğinde on binlerce Serikli'nin katılımıyla gerçekleştirecek, gerekirse gece gündüz burada nöbet tutacak, halk olarak hakkımız olan bu kıyı şeridini söke söke alacağız” şeklinde konuştu.

“Umuyoruz Ki Bu Kavga Rantı Paylaşamama Kavgası Olmasın”
Başkan Nusret Bayar, geçtiğimiz gün içlerinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, AKP ve MHP’li milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarının bulunduğu, Antalya’nın sorunlarının konuşulduğu geniş katılımlı toplantıda yaşanan yolsuzluk ve rüşvet kavgasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

AKP hükümetiyle birlikte yasakların, yoksulluğun ve yolsuzluğun hat safhaya ulaştığının altını çizen Başkan Bayar, “AKP hükümeti, geldiğinde verdiği ‘3Y’ sözünü tutuyor. ‘Yasaklar, Yoksulluk ve Yolsuzluk!’ Bugün baktığımızda yasaklardan göz açamayan medya ve bürokratlar, hat safhaya erişen yoksulluk ve artık utanmadan, çekinmeden itiraf edilen yolsuzluk, AKP hükümetinin bugüne kadarki tavrını açıkça gözler önüne seriyor. Hükümetin iki bakanı ve bir belediye başkanı, sanki bu kentin sahipleri kendileriymiş gibi CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanını, CHP ve İYİ Partili diğer belediye başkanlarını, il başkanlarını davet dahi etmeyerek, hiçe sayarak yaptıkları toplantıda, rüşvet ve yolsuzluk meselesi yüzünden birbirlerine giriyorlar. Umuyoruz ki bu kavga, rantı paylaşamama kavgası olmasın. Fakat her ne olursa olsun, bu itiraf edilmiş, tescillenmiş bir rüşvet ve yolsuzluk meselesidir.

Onurunu muhafaza eden tüm Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum. Rüşveti yapan da, yaptıran da, bildiği halde göz yuman da yargı önünde hesabını vermelidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Serik halkının sahillerini rantçılara yem etmeyecek, rüşvetçilerin ve yolsuzların sonuna kadar karşılarında duracağız” ifadelerine yer verdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI