1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bilal Köleoğlu: Başarılı projelere imza atacağız!

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Dönem başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Bilal Köleoğlu, Double Tree By Hilton Otel’de gerçekleştirdiği lansman toplantısında, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2023 13:36

 Bilal Köleoğlu: Başarılı projelere imza atacağız!

 ANTİAD için adaylık başvurusu yapan tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu, düzenlediği tanıtım toplantısıyla yeni dönem için aday yönetim kurulu üyeleriyle yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Bilal Köleoğlu, ANTİAD üyelerini bir araya getirerek, üyelerin eğlenceli bir akşam yaşamasını da sağladı.

“BAŞARILI PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”
Vizyon projelerle yeni dönem için emin ve büyük adımlar atmaya hazırlandıklarını belirten Bilal Köleoğlu, “ANTİAD olarak üyelerimiz için çalışmamızın yanı sıra Antalya için de hatırı sayılır projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Antalya’nın ekonomisi, turizmi, tarımı, sanayisi daha sayamayacağımız birçok sektörü için çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Çok güzel ve başarılı projelere, yönetim kurulumuzla imza atacağımızın inancındayım” diye konuştu.

“ANTİAD GÜCÜNE GÜÇ, DEĞERİNE DEĞER KATACAK”
Antalya’nın önde gelen sektörel temsilcilerinin yönetim kurullarında yer aldığının altını çizen Bilal Köleoğlu; “Farklı sektörlerden 18 kişilik aday yönetim kurulumuzla büyük bir güce sahibiz. Girişimde, gelişimde, bilişimde, eğitimde ve sosyallikte başlıklarıyla hazırlamış olduğumuz projelerle önce Antalya mottosuyla çalışmalarımıza başlayacağız. Kısacası; ANTİAD gücüne güç, değerine değer katacak” ifadelerini kullandı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI