1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bursa Nilüfer Belediyesi ile Kardeş Şehir Protololü İmzalandı.

Nilüfer Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen kardeş şehir protokolü imza törenine Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Başkan Yardımcımız Hasan Aydın ile beraber katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-01-2021 15:17:36 Tarih: 07-01-2021 18:43

Bursa Nilüfer Belediyesi ile Kardeş Şehir Protololü İmzalandı.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem arasında atılan karşılıklı imzalarla protokol resmiyet kazandı.

Kardeş şehir ilişkilerine başlanılan Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir protokolünün imzalandığını belirten Belediye Başkanımız Halil Öztürk; Nilüfer Belediyesi ile imzalanan kardeş şehir protokolü ile kardeşlik bağının güçlenmesi ve kültürel değerlerin paylaşılması amacıyla iki kent arasında ekonomik, sosyal ve kültürel dayanışmayla köklü ilişkiler kurmayı amaçlıyoruz. Nilüfer ilçesi son derece planlı bir şehir. Bundan sonraki süreçte Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını yakında takip edeceğiz ve kadim şehrimiz Elmalı'ya yapacağımız çalışmalar için fikir alışverişinde bulunacağız. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e Elmalı misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI