1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cam Piramit’te yeni yıl coşkusu devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te düzenlemiş olduğu ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliği sürüyor. Çekilişler, gösteriler ve yılbaşı pazarıyla büyük ilgi gören etkinlik Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın gösterileriyle vatandaşlara yılbaşı coşkusu yaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2021 17:18

Cam Piramit’te yeni yıl coşkusu devam ediyor!

Cam Piramit’te düzenlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliğine akın eden vatandaşlar aileleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı buluyor. Etkinliğin en ilgi çeken alanlarından biri de yılbaşı temalı fotoğraf alanları oluyor. Vatandaşlar bu alanda bol bol fotoğraf çekiyor.

ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR DÜZENLENİYOR
Yılbaşı aksesuarları, çocuklar için çeşitli oyuncaklar, takılar ve yöresel ürünlerin satışının da yapıldığı etkinlikte vatandaşlar alışverişlerini yaparken bir yandan da düzenlenen gösteriler ve yarışmalarda eğlenceli anlar geçiriyor. İp atlamadan, tombalaya ödüllü yarışmalarda renkli görüntüler yaşanıyor. Cam Piramit’te düzenlenen etkinlik 2 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek. Etkinlik alanı 11.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI