beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Antalyaspor Sahasında Kayserispor'a 4-0 Yenildi: Erken Gol ve 3 Sakatlık Yıktı

1. Lig'in 10. haftasında evinde Kayserispor'u ağırlayan Antalyaspor, 2. dakikada kalesinde gördüğü erken gol, bireysel savunma hataları ve maç içinde yaşadığı 3 sakatlıkla sahada 4-0 mağlup oldu. Son 3 haftalık galibiyet serisi kesintiye uğrayan kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Osman Özköylü, yaşanan tüm aksiliklere rağmen toparlanıp İstanbulspor deplasmanıyla telafi arayacaklarını vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2026 08:36

Antalyaspor Sahasında Kayserispor'a 4-0 Yenildi: Erken Gol ve 3 Sakatlık Yıktı

1. Lig’in 10. haftasında Antalyaspor, taraftarı karşısında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Osman Özköylü yönetimindeki Antalyaspor, Atila Gerin’in çalıştırdığı Kayserispor karşısında mücadeleye istediği başlangıcı yapamadı. Yağışlı havada oynanan mücadelenin henüz 2. dakikasında Daniel Moreno’nun kaydettiği golle öne geçen konuk ekip, erken skor avantajıyla birlikte baskısını artırdı.

Kayserispor, maçın 24. dakikasında T. Seferi ile farkı ikiye çıkarırken, 37. dakikada M. Camara’nın attığı golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren konuk takımda 53. dakikada bir kez daha sahneye çıkan T. Seferi, skoru 4-0’a getirdi. Kırmızı-beyazlı ekip oyuncu değişiklikleriyle müdahale etmeye çalışsa da rakip savunmayı geçemedi ve mücadele Kayserispor'un 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Özköylü: "Bireysel Hatalardan Dört Gol Yedik"
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, beklemedikleri ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ki bizim için hayal kırıklığı oldu. Hiç beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı. Maalesef bireysel hatalardan dört gol yedik. Belki rakip bile böyle farklı bir galibiyete şaşırdı. Hafta içerisinde Kayserispor'u analiz ettiğimizde oyuncularımıza, basit hataları çok kolay cezalandırabilecek, yetenekli ve kaliteli oyunculara sahip bir takımla karşılaşacağımızı söyledik. Maalesef bugün bunun aynısını bir değil, tam dört kez yaşadık."

"Erken Gol Bizi Demoralize Etti"
Karşılaşmanın gidişatını etkileyen faktörlere ve kırılma anlarına değinen Özköylü, yağışlı hava uyarısına rağmen konsantrasyon kaybı yaşadıklarını belirterek, "Maçtan önce havanın yağışlı olacağını, dönen topların takip edilmesi gerektiğini oyuncularımıza söyledik. Ancak rakip oyuncu topu takip ederken bizim oyuncularımız maalesef uyudu. Erken gelen gol bizi demoralize etti. Buna rağmen toparlandık, topa sahip olmaya başladık ve pozisyonlar ürettik. Ceza sahasına daha fazla girdik. Biz bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik, rakip ise neredeyse her geldiğinde gol attı" dedi.

Biri Kaleci Üç Oyuncu Sakatlandı
Mücadele esnasında yaşanan sakatlıkların da oyunu doğrudan etkilediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bugün gerçekten çok talihsiz bir maç oldu. Hem bireysel hatalar hem de iki önemli oyuncumuzu sakatlıktan dolayı kaybetmemiz, ayrıca kalecimizin de sakatlanmasıyla üç oyuncumuzdan olduk. Üzerine bir de 4-0'lık mağlubiyet geldi. Bugün olabilecek her türlü aksilik bizi buldu. Oyunun geneline baktığımızda iyi oynadığımız bölümler vardı ancak basit hatalar ve değerlendiremediğimiz pozisyonlar nedeniyle farklı mağlup olduk" şeklinde konuştu.

Hedef İstanbulspor Deplasmanı
Son 3 haftada alınan 3 galibiyetin ardından gelen bu yenilginin moral bozduğunu ancak hedeflerinden sapmadıklarını vurgulayan Osman Özköylü, pazar günü oynayacakları İstanbulspor karşılaşmasını işaret etti:

"Bir an önce toparlanmanın yollarını arayacağız. İstanbulspor karşısında iyi bir sonuç alarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Sezon başından beri yaşadığımız sıkıntılar, geç gelen oyuncularımızın henüz tam olarak hazır olmaması oyunumuza yansıyor. Son üç haftada aldığımız üç galibiyetle ayağa kalkmıştık. Bu mağlubiyet bizi yaraladı ancak mücadeleye devam edeceğiz. Kulübümüzü ve şehrimizi temsil edecek gücü mutlaka göstereceğiz. Bunu başarabilecek kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Biz de tecrübemizle gerekli katkıyı sağlayacağız. İnşallah Antalyaspor'u çok daha iyi yerlere getirerek herkesi mutlu edecek sonuçlar alacağız."







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYASPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YUKARI YUKARI